Mali píše:už jenom tři hodinky, kurňa jak já se těším
NIN píše:Mali píše:už jenom tři hodinky, kurňa jak já se těším
Vydrzelo ti to ?
Kozel píše:Já jsem vůbec nepochopil, proč po rozcvičení cákali trávu vodou, když potom hrála po zemi jen Boleslav a my všechno nakopávali luftem na ty naše prcky. To mi při vší úctě k Hejkalovi, hlava nebrala.
djrhedy píše:Jo Šedlbauer má pravdu, ale je zbytečné to znovu opakovat, poněvadž všichni víme, jak to je. Protože jak vidno už s námi nejde téměř nikdo, a to je tedy poněkud netaktické. A v přízni rozhodčích se to zjevně projevuje. Další zářez čekám v Karviné, tam totiž kdykoliv jsme hráli, tak byla rovina hodně nakloněná pro domácí.
NIN píše:djrhedy píše:Jo Šedlbauer má pravdu, ale je zbytečné to znovu opakovat, poněvadž všichni víme, jak to je. Protože jak vidno už s námi nejde téměř nikdo, a to je tedy poněkud netaktické. A v přízni rozhodčích se to zjevně projevuje. Další zářez čekám v Karviné, tam totiž kdykoliv jsme hráli, tak byla rovina hodně nakloněná pro domácí.
Jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva. Chovani Sedlbauera je hloupe, obzvlaste pri kvalite naseho kadru. Budme radi za to, kolik bodu ted mame.
js64 píše:NIN píše:djrhedy píše:Jo Šedlbauer má pravdu, ale je zbytečné to znovu opakovat, poněvadž všichni víme, jak to je. Protože jak vidno už s námi nejde téměř nikdo, a to je tedy poněkud netaktické. A v přízni rozhodčích se to zjevně projevuje. Další zářez čekám v Karviné, tam totiž kdykoliv jsme hráli, tak byla rovina hodně nakloněná pro domácí.
Jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva. Chovani Sedlbauera je hloupe, obzvlaste pri kvalite naseho kadru. Budme radi za to, kolik bodu ted mame.
tenhle "světonázor" je pro mě dost děsivej. ozývat se proti nepravostem jen pokud mám svaly a v zádech silnou armádu? uff. proto to vypadá ve fotbale jak to vypadá. fanoušek vzor "Bunda" si ale nic jinýho nezaslouží...
js64 píše:NIN píše:djrhedy píše:Jo Šedlbauer má pravdu, ale je zbytečné to znovu opakovat, poněvadž všichni víme, jak to je. Protože jak vidno už s námi nejde téměř nikdo, a to je tedy poněkud netaktické. A v přízni rozhodčích se to zjevně projevuje. Další zářez čekám v Karviné, tam totiž kdykoliv jsme hráli, tak byla rovina hodně nakloněná pro domácí.
tenhle "světonázor" je pro mě dost děsivej. ozývat se proti nepravostem jen pokud mám svaly a v zádech silnou armádu? uff. proto to vypadá ve fotbale jak to vypadá. fanoušek vzor "Bunda" si ale nic jinýho nezaslouží...
Kozel píše: Když se chce bít za pravdu proti StB, ať tak činí za svoji osobu v politice, protože přes fotbalové hnutí je to nesmysl.
Alda píše:Skláři zachraňte teplický fotbal ! Prodejte ho někomu, kdo má o fotbal zájem.
Alda píše:Skláři zachraňte teplický fotbal ! Prodejte ho někomu, kdo má o fotbal zájem.
George píše:Alda píše:Skláři zachraňte teplický fotbal ! Prodejte ho někomu, kdo má o fotbal zájem.
To jsem napsal na facebookovou stránku klubu jako vzkaz pro bafuňáře s tím,že nás jinak brzy čeká druhá liga a zablokovali mi účet! Nějaká úcta k fanouškům tady neexistuje a to je vidět i na stadionu....zoufalé občerstvení a zoufalé návštěvy! Kdo chce kam........!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník