Alda píše:Žádné překvapení. Po bolševicku najdeme oběť, že pane předsedo, a jede se dál.
Jenže nikdo z těch jmenovaných není žádný lídr ani opravdová opora. Jsou to jen kolečka nefungujíciho soukolí jménem FK Teplice.
Další hmatatelný důkaz nekompetentnosti vedení klubu.
Jsem zklamán i tím, jak p.Vachoušek drží linii neschopného vedení. Myslel jsem, že je "za vodou" a podle toho se bude chovat.
Vždyť to tak není. Potřebujou si to vyříkat, doplnit manšaft a od 12.6. s čistou hlavou jet dál.
Vachy mluvil o vedení mužstva během zápasu o příkladu a stržení ostatních k obratům ve vývoji utkání. Naopak hráči se Kroba zastávají jako mluvčího vůči Hynkovi a Šedlbauerovi. To není jedno a totéž. Když proti sobě postavíme povahy Štěpána a Krobíka, tak je to jako voda a oheň, ti k sobě nepasují, neviděl bych v tom nutně "držení linie neschopného vedení". Vada je v metrixu. Hynek má primární zadání ušetřit prachy z rozpočtu /je za to honorován/ a je neodvolatelným Šedlbauerovým mužem. Vachoušek s Hejkalem jsou odpovědní za sportovní výsledky a potřebují prachy, prachy a zase prachy. To je podle mně chybné nastavení, kdy klub nikdy nebude táhnout za jeden provaz. Šedlbauer by si to měl poskládat trochu jinak. Podle mně je klíčem především zlepšení personální práce - koordinace skautingu a umisťování hráčů na hostování s trenéry dorostu a B týmu, tak aby schopnost doplňovat A tým z vlastních zdrojů byla větší.
Pokud jde o hráče áčka, ten kolektiv má dlouhodobě o sobě vysoké mínění a zatímco fanoušci vidí, že odchody /Fillo, Potočný, Breite, Král, Vaněček.../nejsou nahrazeny adekvátně, tak hráči zamrzli někde kolem 3.-5. místa a důvody porážek hledají jinde. Pak nejsou na zápasy s mužstvy "pod svou úrovní" dostatečně mentálně připraveni. A tady se vracím ke skautingu a vedení mládeže, důraz musí být kladen na sportovní úroveň a ne na finační profit. Platí heslo: Makej a budou.