AkaKchan píše:Teda takhle se na to vyfláknout to je na vyhazov...
Kydy píše:
tak se chlapi tady držme...![]()
Kozel píše:Soudě podle toho, jak Hynek v posledním týdnu mediálně ožil, tak snad mu někdo po krku jde.
Kozel píše:Soudě podle toho, jak Hynek v posledním týdnu mediálně ožil, tak snad mu někdo po krku jde.
NIN píše:Ja prosim vsechny, kteri umi anglicky, poslete nejake maily na vedeni AGC. At uz slusne, nebo neslusne. Vzdyt to neni mozny tohle. Kdyby to takhle kurvili ve sklarne, davno by je uz kopli do prdele !!!
NIN píše:http://www.agc.com/en/company/executive/index.html
NIN píše:Ja prosim vsechny, kteri umi anglicky, poslete nejake maily na vedeni AGC. At uz slusne, nebo neslusne. Vzdyt to neni mozny tohle. Kdyby to takhle kurvili ve sklarne, davno by je uz kopli do prdele !!!
Me vysledky “prace” tech dvou hovad stoji zdravi
Kosíno píše:Mě teď vážně mrzí, že jsme nezahučeli do skupiny o sestup. Bohemka by byla Boleslavi důstojným soupeřem a tady by se třeba někdo konečně chytil za rypák... Takhle řeknou,že to byl ojedinělý zkrat a pojede se "vesele" dál...
NIN píše:Kosíno píše:Mě teď vážně mrzí, že jsme nezahučeli do skupiny o sestup. Bohemka by byla Boleslavi důstojným soupeřem a tady by se třeba někdo konečně chytil za rypák... Takhle řeknou,že to byl ojedinělý zkrat a pojede se "vesele" dál...
Souhlas !
AkaKchan píše:https://www.idnes.cz/fotbal/pohary/teplice-debakl-tresty-pokuty-zkracena-dovolena-pohovory-reditel-petr-hynek-trener-stanislav-hejkal.A190507_124924_fot_pohary_jic
Já nemám slov. Tohle že je trest? Po všech těch vyjádřeních do novin jsem myslel že je budou čtvrtit někde na náměstí a je z toho zase je výsměch. 50 procent z platu a žádné prémie při odvetě a možná i někdo odejde, když bude chtít. No to jste to teda vyřešili. Fuj.
prokopecholy píše:co na uvedený trest říká NIN, který vyzýval lidi, ať napíšou Japoncům.
js64 píše:prokopecholy píše:co na uvedený trest říká NIN, který vyzýval lidi, ať napíšou Japoncům.
copak NIN. to je etalon názorů fanoušků. na FB hejtuje vedení za Bezdičku prý jako náhradu za Vaněčka. přitom přišel narychlo jen na tohle jaro na doporučení Drska když se těsně před začátkem jara zranili Lutz a Jindras ...
prokopecholy píše:co na uvedený trest říká NIN, který vyzýval lidi, ať napíšou Japoncům.
js64 píše:prokopecholy píše:co na uvedený trest říká NIN, který vyzýval lidi, ať napíšou Japoncům.
copak NIN. to je etalon názorů fanoušků. na FB hejtuje vedení za Bezdičku prý jako náhradu za Vaněčka. přitom přišel narychlo jen na tohle jaro na doporučení Drska když se těsně před začátkem jara zranili Lutz a Jindras ...
js64 píše: copak NIN. to je etalon názorů fanoušků. na FB hejtuje vedení
Kosíno píše:Mě teď vážně mrzí, že jsme nezahučeli do skupiny o sestup. Bohemka by byla Boleslavi důstojným soupeřem a tady by se třeba někdo konečně chytil za rypák... Takhle řeknou,že to byl ojedinělý zkrat a pojede se "vesele" dál...
djrhedy píše:Kosíno píše:Mě teď vážně mrzí, že jsme nezahučeli do skupiny o sestup. Bohemka by byla Boleslavi důstojným soupeřem a tady by se třeba někdo konečně chytil za rypák... Takhle řeknou,že to byl ojedinělý zkrat a pojede se "vesele" dál...
Ojedinělý zkrat to nebyl. To byla další ze sérií blamáží z posledních let.
2019) Boleslav doma 0:8
2018) Sparta doma 0:4
2018) se zoufalým k sestupu mířícím Brnem doma 1:4
2017) výbuch v poháru doma s druholigovým Hradcem 2:3
2016) vypadnutí s Královým Dvorem v poháru 0:1
2016) zkrat v Příbrami v posledních 5 minutách z 2:1 na 2:3
2016) výbuch v Olomouci v posledním kole 0:6
2015) výpadek v poháru 0:3 s druholigovými Pardubicemi
U těchto zápasů byli Krob, Jeřábek, Grigar, Vondrášek, Hora.
Za necelé 4 roky to je sakra velký výčet průserů. Krom toho, že kádr není až tak kvalitní a široký, tak opory nejsou oporami a reprezentační naděje jako Trubač nebo Žitný hrají nyní hluboko pod svojí úroveň.
Tuhle sezonu vyniká Vondrášek, Hora, Moulis. Občas Grigar.
Zbytek je průměrný až podprůměrný. Chybí střelec či střelci, aktuálně jsme 3 zápasy bez gólu, v sezoně už máme dokonce jednu takovou sérii 4 zápasovou.
Je vidět, že herně to není tak zlé, počet rohů máme pátý největší po první čtyřce a to je slušné číslo. Takže k bráně jsme schopni se dostat, šance si možná vytvoříme, ale nestřílíme, v tom jsme až čtrnáctí z celé ligy, střely na bránu dokonce předposlední. Horší je jenom Dukla. A bojovnosti jsme úplně na dně, vybojovaných faulů jen 374, to je nejméně z celé ligy a penalt jsme taky moc nevybojovali.
Evidentně nefunguje souhra obrany včetně zálohy. Máme největší počet střel na naši bránu z celé ligy. Každý vidí, že vůbec nedostupujeme hráče před 16kou a necháme je kombinovat až do kuchyně. Toho dokonale Boleslav využila. A když už dostoupíme hráče, tak to nedokážeme udělat čistě, bylo proti nám nejvíce standardek z celé ligy. Minule jsem šel z fotbalu a mluvil o tom tak dvanáctiletý kluk a ptal se tatínka, proč soupeře necháváme hrát až do vápna.
Hejkal se to pokusil změnit a na čas úspěšně, ale v posledních zápasech zase hráči upadli do starých kolejí toho, co tu bylo předtím dlouhodobě.
Je tady 4-5 hráčů, které klidně můžeme postrádat. Další 3-4 jsou na hraně.
Na každém postu od obrany, přes zálohu až po útok potřebujeme 2 hráče. Ten průvan je nevyhnutelný.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník