Dnes moc děkuji !
Alda píše: ŠOK: Návštěva.
NIN píše:Alda píše: ŠOK: Návštěva.
Me to neprekvapilo. Logicky vyvoj. Ja + 3 jsme take nebyli. Evidentne nejsem nespokojeny sam.
js64 píše:lidi jsou líný. o2 dneska servíruje fotbal do obýváku za pár korun+ zima déšť
a tentokrát ještě dostupnější čt sport. odhaduju střízlivě tak -3-4.000. nakonec Liberec 3300,
Slovácko 3.700 a Dukla tradičních 1.200. ale fotbalová euforie tu není, to je jasný...bohužel
/a ty skeptický řeči, co se tady vedou, tomu nepřidávaj..ale budiž ti přáno/
Ettiene píše:js64 píše:lidi jsou líný. o2 dneska servíruje fotbal do obýváku za pár korun+ zima déšť
a tentokrát ještě dostupnější čt sport. odhaduju střízlivě tak -3-4.000. nakonec Liberec 3300,
Slovácko 3.700 a Dukla tradičních 1.200. ale fotbalová euforie tu není, to je jasný...bohužel
/a ty skeptický řeči, co se tady vedou, tomu nepřidávaj..ale budiž ti přáno/
Léta nám p. Hrdlička opakoval, jak jsou lidi líný a nechtějí na fotbal. Přišla krátká éra pěkného fotbalu (Ščasný - Nivaldo, Litsingi, Mahmut) a světě div se, lidi nějak záhadně přišli o lenost
napsty píše:Můžu ti říct ,že znám spoustu lidí co si ten produkt už nepustí ani na ČTsport.Ta úroveň je šilená.Proč chodit na nudnej fotbal kde o nic nejde,nikoho to nebaví ani sebe ani ostatní.Však oni si 5x po sobě nenahrajou,kličky,standartky nic.U mě to vůbec neni o času výkopu,výši vstupného,kvalitě občerstvení ani o soupeři.
NIN píše:Alda píše: ŠOK: Návštěva.
Me to neprekvapilo. Logicky vyvoj. Ja + 3 jsme take nebyli. Evidentne nejsem nespokojeny sam.
napsty píše:Můžu ti říct ,že znám spoustu lidí co si ten produkt už nepustí ani na ČTsport.Ta úroveň je šilená.Proč chodit na nudnej fotbal kde o nic nejde,nikoho to nebaví ani sebe ani ostatní.Však oni si 5x po sobě nenahrajou,kličky,standartky nic.U mě to vůbec neni o času výkopu,výši vstupného,kvalitě občerstvení ani o soupeři.
djrhedy píše:......K zápasu: Moulis, Hora a Grigar jsou momentálně naši nejlepší hráči. Na to, že na tribuně seděli tři naši další kvalitní hráči - Kučera nejběhavější hráč podzimu celé ligy, Krob nejlepší nahrávač a Ljeva největší srdcař? S takovým oslabením zvítězit nad Plzní, tak to klobouk dolů.To bylo vítězství
djrhedy píše: Tady by stálo za to založit klub temných sklářů pro ty, který to viděj všechno černý a na exkrement. Kandidátů tady i na FB by bylo docela dost. Na FB i tady je krásně vidět ty fanoušky neúspěchu. Zatímco u výhry pár příspěvků, u prohry třikrát tolik, samej výsměch a kecy typu "já jsem vám to říkal" i daleko horší. Zkuste mít trochu míň žluči a myslet trochu pozitivně, udělá to dobře vám i jiným
djrhedy píše:Chápu, že si někteří odborníci ještě nevšimli, ale napsat, že není o co hrát... No já nevím, díky novému systému nemá ani 5 kol před koncem vůbec nikdo nic jistý a to v kterékoli části tabulky. Dříve už by Slavia byla téměř mistrem, stačily by jí dvě výhry. Teď ani náhodou. Naopak nyní i 14. Bohemka má stále šanci hrát o poháry. My tu šanci máme dokonce na dvou frontách...
A naopak klidně můžeme hrát baráž s Hradcem... (strašná představa vzhledem k historii i bilanci s tímto týmem).
K zápasu: Moulis, Hora a Grigar jsou momentálně naši nejlepší hráči. Na to, že na tribuně seděli tři naši další kvalitní hráči - Kučera nejběhavější hráč podzimu celé ligy, Krob nejlepší nahrávač a Ljeva největší srdcař? S takovým oslabením zvítězit nad Plzní, tak to klobouk dolů.To bylo vítězství
Jan Janek píše:djrhedy píše:......K zápasu: Moulis, Hora a Grigar jsou momentálně naši nejlepší hráči. Na to, že na tribuně seděli tři naši další kvalitní hráči - Kučera nejběhavější hráč podzimu celé ligy, Krob nejlepší nahrávač a Ljeva největší srdcař? S takovým oslabením zvítězit nad Plzní, tak to klobouk dolů.To bylo vítězství
Kacířská myšlenka, ale nedá mi to se neoptat: co když právě kvůli té "nabité" tribuně přišlo vítězství ? Snaha, důraz a bojovnost ostatních místo standardu a spoléhání na ty "další kvalitní" hráče...
NIN píše:djrhedy píše:Chápu, že si někteří odborníci ještě nevšimli, ale napsat, že není o co hrát... No já nevím, díky novému systému nemá ani 5 kol před koncem vůbec nikdo nic jistý a to v kterékoli části tabulky. Dříve už by Slavia byla téměř mistrem, stačily by jí dvě výhry. Teď ani náhodou. Naopak nyní i 14. Bohemka má stále šanci hrát o poháry. My tu šanci máme dokonce na dvou frontách...
A naopak klidně můžeme hrát baráž s Hradcem... (strašná představa vzhledem k historii i bilanci s tímto týmem).
K zápasu: Moulis, Hora a Grigar jsou momentálně naši nejlepší hráči. Na to, že na tribuně seděli tři naši další kvalitní hráči - Kučera nejběhavější hráč podzimu celé ligy, Krob nejlepší nahrávač a Ljeva největší srdcař? S takovým oslabením zvítězit nad Plzní, tak to klobouk dolů.To bylo vítězství
Jsi bezbrehy optimista, budiz ti prano![]()
Ano, vitezstvi je super. Ale tohle utkani s dvema strelama na branu vyjde 1 z 10 zapasu. Az o neco pujde, s timhle kadrem a bez lavicky nemame sanci. Klicove hrace spocitam na prstech jedne ruky. Tihle Bezdickove, Cmovsove, Hoskove a jim podobni, to neni zadna konkurence do kadru. To jsou hraci, kteri by drive v Teplicich nesedeli ani na lavicce. Ale pokud v lete doplni kadr o 3,4 kvalitni hrace, pak uz by se mohlo (pod Hejkalem) o dost hrat. Muj osobni nazor.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků