Tak to už je trochu problematické, ale neviděl jsem to. Někde nějaký odkaz?
Odpovídající provoz je co?

Náhodou já bych se s nim rád během výluky svezl

Nedělejte z toho kovbojku, jinde by byli rádi, že se svezou klubovým busem, protože ta možnost není a tady z toho děláte obří problém. Z čeho všeho se dá udělat neschopnost klubu, to mě hlava nebere

Kdyby jste kritizovali děravou střechu, tak neřeknu ani popel. To je PROBLÉM, který se měl dávno řešit.
Ettiene píše:djrhedy píše:NIN píše:Ettiene píše:Sportovní vedení podle mého názoru nyní funguje velmi dobře, ale za poslední dva týdny jsem zaznamenal dvě situace, které podle mě poškozují brand FK Teplice a rád bych ještě v budoucnu mluvil o dobrém jménu klubu.
Nejprve si náš největší současný talent Patrik Žitný oblékne dres Slávie a vyrazí fandit do Edenu a včera zas "klubový" autobus vozí cestující ČD při dopravní výluce mezi dvěma prdelkama...
V tom prvním případě by mě zajímalo, jestli na to vedení nějak reagovalo (už vidím třeba Karla v Liberci, jak by něco takového přešel). V tom druhém případě nechápu, že dopravci smluvní podmínky toto vůbec umožňují.
Tak jestli je to pravda, tak oboji je neskutecnej slendrian. To jsem ani nemel cist. Autobus odpovida strategii soucasneho vedeni klubu, okrouhat maximalne naklady na chod klubu

Ale jestli Zitny na sebe navliknul slavistickej dres, tak z toho je me osobne NA BLITI

Pokud fandil Slavii pohárech? Tak v tom nevidím žádný problém. Jako znalec bys měl vědět, že klubový autobus nemáme ve vlastnictví nemáme. Ale zjevně nevíš...
Šlo o ligu, ještě se v něm fotil

Autobus ve vlastnictví nemáme, ale očekával bych ve smluvních podmínkách zajištění odpovídajícího provozu po dobu, co bude autobus v našich barvách a s obřím znakem brázdit silnicemi.