Tomas píše:Už ani Kovi na fórum raději nechodí.
I když je dost hráčů mimo, tak by měli ti z lavičky přinést větší nebezpečí než s čím přišli mladíci Starosta a Švejda. Čekal bych větší hlad.
js64 píše:Tomas píše:Už ani Kovi na fórum raději nechodí.
I když je dost hráčů mimo, tak by měli ti z lavičky přinést větší nebezpečí než s čím přišli mladíci Starosta a Švejda. Čekal bych větší hlad.
Jmenuje se Radosta, je mu 18 a Hejkalovi s nasazením těch kluků tleskám
js64 píše:Tomas píše:Už ani Kovi na fórum raději nechodí.
Jmenuje se Radosta, je mu 18 a Hejkalovi s nasazením těch kluků tleskám
Mali píše:Stando, vyser se jim na to.
Tomas píše: Samozřejmě Teplicím(Hejkalovi) nezbývá než sázet na mladé když AGC neuvolní prostředky na prověřenou kvalitu.
Alda píše:...Škoda, že nemáme diplomacii...
Kozel píše:Lexa Král v nominaci reprezentace proti Anglii a Brazílii. No není to dostatečný důkaz o nedostatcích v diplomacii teplického klubu? O kolik klub opuchl jen za dva měsíce, za které se Král těší péči lepší diplomacie? To není jen o názorech na Berbra a spol., to je i o intenzitě práce, věnovanému času a ambicích někam se posunout.
js64 píše:Kozel píše:Lexa Král v nominaci reprezentace proti Anglii a Brazílii. No není to dostatečný důkaz o nedostatcích v diplomacii teplického klubu? O kolik klub opuchl jen za dva měsíce, za které se Král těší péči lepší diplomacie? To není jen o názorech na Berbra a spol., to je i o intenzitě práce, věnovanému času a ambicích někam se posunout.
Alex přerostl Teplice a já se z tý nominace raduju. S tím co píšeš nesouhlasím, protože to podle mě spolu nesouvisí. Je to spíš o klacku a psovi.
Kozel píše:js64 píše:Kozel píše:Lexa Král v nominaci reprezentace proti Anglii a Brazílii. No není to dostatečný důkaz o nedostatcích v diplomacii teplického klubu? O kolik klub opuchl jen za dva měsíce, za které se Král těší péči lepší diplomacie? To není jen o názorech na Berbra a spol., to je i o intenzitě práce, věnovanému času a ambicích někam se posunout.
Alex přerostl Teplice a já se z tý nominace raduju. S tím co píšeš nesouhlasím, protože to podle mě spolu nesouvisí. Je to spíš o klacku a psovi.
Já se z té nominace také raduji, je to jedna z mála věcí, ze kterých se mohu ve spojitosti z FK Teplice radovat. Mám tvoji odpověď chápat tak, že už napříště nemůžeme počítat s nominací hráče FK Teplice do reprezentace, neboť každý takový hráč by nutně přerostl Teplice? Tak to sorry jako, to není o klacku a psovi, to je o diplomacii, která vede klub do okresu.
NIN píše:Lengyel do Ruska si nejsem jist, ale myslim ze kolem 20 se take psalo. A hlavne, neposilovali jsme konkurencni kluby v lize ! A ta fraska s Lüftnerem byla taky cajk![]()
Pro Vanecka si dojdou gratis Hearts, pro Filla si dokonce dosel Banik ...
![]()
No proste jsou ti nasi kluci bafunarsti moooc sikovni a zaslouzi obdiv (ted jsem si nasadil ruzovy brejle)
js64 píše:NIN píše:Lengyel do Ruska si nejsem jist, ale myslim ze kolem 20 se take psalo. A hlavne, neposilovali jsme konkurencni kluby v lize ! A ta fraska s Lüftnerem byla taky cajk![]()
Pro Vanecka si dojdou gratis Hearts, pro Filla si dokonce dosel Banik ...
![]()
No proste jsou ti nasi kluci bafunarsti moooc sikovni a zaslouzi obdiv (ted jsem si nasadil ruzovy brejle)
Všechno se dá nějak naservírovat, Nine. Jasně, to co píšeš je hnus a neschopnost. Jen trochu zapomínáš na fakta a detaily. Osvěžím ti paměť jen lehce, mohl bych toho asi napsat víc, ale nemám ambici tě přesvědčovat. Ad posilování konkurence. Třeba Vachyho prodal/půjčil Hrdlička hned dvakrát. Nejdřív Slavii cca za 35 /to bylo na českou ligu hodně/. Ale Slávka ho střelila už za rok do Marseille za trojnásobek, tedy 90. Pak ho půjčil Spartě uprostřed sezóny 2010. Tehdy kapitána. Protože Sparta potřebovala lavičku pro LM Vzpomínáš? Fakt kauf.. A co třeba Rezek? Talentovanej mlaďas, podobně jako Král. Pustili ho v zimě do Sparty za hubičku, protože mu v létě končila smlouva a nechtěl prodloužit. Vzpomínáš? Radši ne, viď. Tak dobrou noc...
NIN píše:Jasne, FH nebyl bez chyby, taky se fest brblalo, ale co se tyce penez z prodeje hracu, tak to, co prodejem vygeneroval za prijmy, ti soucasni kaspari nevydelaji aktualnim systemem ani za 20 let. A to je doba konjunktury. Co budou proboha delat az prijde krize ???
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků