JirkaXXL píše:http://fotbal.idnes.cz/fotbaliste-teplic-budou-mit-nove-dres-d8n-/fotbal.aspx?c=A170703_080654_fotbal_ot
No, já valím bulvy. To je designová konfekce. Žádný návrh exkluzivně na míru, takže fakt, aby nedošlo na ta tanga
Kovi píše:JirkaXXL píše:http://fotbal.idnes.cz/fotbaliste-teplic-budou-mit-nove-dres-d8n-/fotbal.aspx?c=A170703_080654_fotbal_ot
No, já valím bulvy. To je designová konfekce. Žádný návrh exkluzivně na míru, takže fakt, aby nedošlo na ta tanga
Značky (všechny od A do Z) udělají kolekci na míru pri odběru alespoň 2-3 tisic kusů ročně, na což se proste nedostaneme a je to stejne u Umbra nebo u Pumy.
Kozel píše:Koukám na trencle v přípravě s Ústím. S tím bílým pruhem jde snad jen o provizorium. Nějak mi ta bílá nejde k triku. Ostré trenky s reklamami snad budou celé modré.
Kozel píše:Koukám na trencle v přípravě s Ústím. S tím bílým pruhem jde snad jen o provizorium. Nějak mi ta bílá nejde k triku. Ostré trenky s reklamami snad budou celé modré.
js64 píše:zápasový trenky jsou jiný.
bez pruhu.
http://fkteplice.cz/foto/redactor/03d78 ... 0f1f0e.png
JirkaXXL píše:Kéž by, ale jak? Designová konfekce. Jinak by snad mohly zmizet taky ty masivní modré patvary kolem ramen a podpaží.
djrhedy píše:Tady je zase textilních návrhářů, snad víc jak trenérů
NIN píše:Uprimne, me jsou dresy uplne burt. Me zajima, jak dobri hraci v nich za teplicky klub hraji. Na to, ze dobri hraci v FKT nechteji hrat, dresy nemaji vliv. Setri se na vsech frontach, to je evidentni.
Kozel píše:Co bylo za hogo-fogo na Umbro?
Mambo píše:Na Facebooku se objevily fotky z týmového focení a u dresů jsem se trochu vyděsil, jak jsou polepený... Myslím, že z nás bude mít celá liga srandu, protože mít na dresu reklamu na projímadlo, to se moc nevidí
Mambo píše:Na Facebooku se objevily fotky z týmového focení a u dresů jsem se trochu vyděsil, jak jsou polepený... Myslím, že z nás bude mít celá liga srandu, protože mít na dresu reklamu na projímadlo, to se moc nevidí
js64 píše:Mambo píše:Na Facebooku se objevily fotky z týmového focení a u dresů jsem se trochu vyděsil, jak jsou polepený... Myslím, že z nás bude mít celá liga srandu, protože mít na dresu reklamu na projímadlo, to se moc nevidí
jak jsi přišel na projímadlo? jinak graficky je ta modrá kostka hnusná. stačilo jen modrý písmo
a bylo by to ok. koukal jsem do historie a v posledních letech tam byl pod sklárnou vždycky ten druhej největší sponzor. /klement,speciální stavby most/. ty jsou dokonce i na prvních fotkách puma dresů. a najednou kyselka - asi přitlačila... jinak ten znak nezaniká ani nevyniká. je pořád stejnej. moc mu nepomáhá žlutej podklad na žlutém dresu. pomohlo by dát ho větší, nebo zesílit vnější obvodovou linku.....ale ta modrá kostka tomu fakt dala na prdel...
Mambo píše:js64 píše:Mambo píše:Na Facebooku se objevily fotky z týmového focení a u dresů jsem se trochu vyděsil, jak jsou polepený... Myslím, že z nás bude mít celá liga srandu, protože mít na dresu reklamu na projímadlo, to se moc nevidí
jak jsi přišel na projímadlo? jinak graficky je ta modrá kostka hnusná. stačilo jen modrý písmo
a bylo by to ok. koukal jsem do historie a v posledních letech tam byl pod sklárnou vždycky ten druhej největší sponzor. /klement,speciální stavby most/. ty jsou dokonce i na prvních fotkách puma dresů. a najednou kyselka - asi přitlačila... jinak ten znak nezaniká ani nevyniká. je pořád stejnej. moc mu nepomáhá žlutej podklad na žlutém dresu. pomohlo by dát ho větší, nebo zesílit vnější obvodovou linku.....ale ta modrá kostka tomu fakt dala na prdel...
Podívej se na záda a dogoogli si "zaječická hořká"....
Tomas píše:no jo- projímadlo na zádech a kyselka má snad výraznější logo než samotné AGC![]()
JirkaXXL píše:Ono se sic řekne, že každá koruna dobrá, ale tímhle tempem budou hráči postávat vedle klobouků u hlavního nádraží.
JirkaXXL píše: Akorát mě maličko naštval Šmejkal, že musel hráčům nastavit trénink, když ví, že na ně čekají fanoušci.
JirkaXXL píše:Autogramiáda se povedla. Hezky jsem si nakoupil. Kartičky posbíral, nový plakát nechal podepsat a ještě fotečka s Rezkem. Ochotný personál i mužstvo. Akorát mě maličko naštval Šmejkal, že musel hráčům nastavit trénink, když ví, že na ně čekají fanoušci.
Kovi píše:Proto jsme ale od začátku prezentovali, že začátek cca 11:30, protože odhadnout to, je složitější.
NIN píše:Posledni dobou zjistuji, ze me teplicky fotbal (pro me tim padem veskery) prestava tak nejak zajimat. Nedokazu si pomoci. Nemam predzapasovou horecku, nezajimam se uz moc o deni v klubu (ostatne ono se v kadru v prestupnim obdobi ani nic zajimaveho nedeje). Proste me to prestava tahnout. Na domaci zapasy chodim, fandit se snazim, ale to je asi tak vse. Tak nejak me to prijde neslane, nemastne. Nudne.
Kozel píše:NIN píše:Posledni dobou zjistuji, ze me teplicky fotbal (pro me tim padem veskery) prestava tak nejak zajimat. Nedokazu si pomoci. Nemam predzapasovou horecku, nezajimam se uz moc o deni v klubu (ostatne ono se v kadru v prestupnim obdobi ani nic zajimaveho nedeje). Proste me to prestava tahnout. Na domaci zapasy chodim, fandit se snazim, ale to je asi tak vse. Tak nejak me to prijde neslane, nemastne. Nudne.
Tak to jsme dva, definoval jsi to přesně. Tak nějak se ten produkt úplně přestal tvářit, že je tu pro nás. Víc mě těší setkání se známými na tribuně než koukat na fotbal.
JirkaXXL píše:Kozel píše:NIN píše:Posledni dobou zjistuji, ze me teplicky fotbal (pro me tim padem veskery) prestava tak nejak zajimat. Nedokazu si pomoci. Nemam predzapasovou horecku, nezajimam se uz moc o deni v klubu (ostatne ono se v kadru v prestupnim obdobi ani nic zajimaveho nedeje). Proste me to prestava tahnout. Na domaci zapasy chodim, fandit se snazim, ale to je asi tak vse. Tak nejak me to prijde neslane, nemastne. Nudne.
Tak to jsme dva, definoval jsi to přesně. Tak nějak se ten produkt úplně přestal tvářit, že je tu pro nás. Víc mě těší setkání se známými na tribuně než koukat na fotbal.
Já tomu říkám, že jedu na setrvačnost.![]()
Žádné tetelení před víkendem, přemýšlení nad sestavou a taktikou, sledování tabulky, propočítávání odhadovaných zisků a ztrát. Prostě jednou za čtrnáct dnů jdu na fotbal.
Už ani necítím nějakou euforii během zápasů. Když v Boleslavi srovnával Vondrášek v závěru zápasu, tak jsem u přenosu místo výbuchu radosti jen tak konstatoval, že gól, aha, hmm ...
Nejvíc mě poslední dobou rozhicovala prohra na Letné, ovšem to bylo vzteky. Jindy bych ovšem tu dardu vydýchával alespoň dva - tři dny. Tentokrát bylo asi tak do dvou hodin po zápase po emocích.
Nějak se mi teď víc a víc vybavuje pan Načeradec a jeho hláška při zápasu Slavie u rádia, která zněla zhruba takto: „Je Slavie můj závod? Není! Tak co se starám.“ (závod ve smyslu firma).
js64 píše:tohle mám momentálně asi hozený stejně jako vy všichni. bylo by zajímavý přijít na to, proč. myslím, že to není jen samotnou hrou, i když má na to vliv.
Bogan_tp píše:Včera jsem se dozvěděl že zemřel bývalí hráč a kapitán Teplic Alfréd Malina. Čest jeho památce.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků