Ahoj,
jak je možné, že fanoušci hostů se neustále pletou mezi domácí fanoušky? Chápu, že taťka se synem a nebo nějaký děda nechce jít do sektoru hostů a je pro něj pohodlnější si sednou mezi domácí a ty bych i respektoval a toleroval, ale proč tam jsou neustále vpouštěni i provokatéři, to mi hlava nebere! Nedávno jsem byl na Ústí a tam jsem se div občankou nemusel proukázat, že nejsem skutečně Hradečák a u nás si v klidu hosti běhají po stadioně dál a provokují domácí. To tomu nejde nějak zabránit? V zápase se Slavii minulou sezónu to dopadlo v sektoru 34 potyčkou mezi domácími (nejsem si jistej, jestli to byl fanklubák, takže nebudu říkat, že fanklubem) a Slávisty, nebudu radši ani mluvit o zápase s Brnem a podobně tomu teď bylo v útrobách stadionu u vchodu "C" s Bohemáky, kdy jeden z fanoušků Bohemky strčil úmyslně do tatínka s dítětem, kterého se okamžitě několik "zlých chuligánů" od nás zastalo. Dbal bych skutečně na to, aby fanoušci hostujících krom rodičů s dětmi a starších lidí nebyli mezi domácí vpouštěni, už několikrát se prokázalo minulou sezónu, že to nedělá dobře a máme tu sezónu novou, prvního soupeře, co přijede ve větším počtu a začíná to na novo. Co se teprve bude dít, až tu bude hrát Plzeň, Sparta, Baník, Slavie?