JirkaXXL píše:Přál bych to Španělům. Mají typologicky nejvíce hráčů, kteří se mi maximálně zamlouvají. Jinak bych tipoval Argentince, ale ne s tím kašparem na lavičce. Vynechat hráče z Interu byla dle mého osudová chyba.
melda píše:....stačí ztlumit zvuk, komentáře odborníkům netřeba
JirkaXXL píše:melda píše:....stačí ztlumit zvuk, komentáře odborníkům netřeba
Komentáře ne, ale Bosák a jeho hlášky patří k tuzemskému fotbalovému folklóru, takže doufám, že pořadatelé ty trubky po předchozím průšvihu pořešiliDěda si dal televizi do opravy, protože myslel, že mu tak bzučí v reproduktorech
Tomas píše:JirkaXXL píše:melda píše:....stačí ztlumit zvuk, komentáře odborníkům netřeba
Komentáře ne, ale Bosák a jeho hlášky patří k tuzemskému fotbalovému folklóru, takže doufám, že pořadatelé ty trubky po předchozím průšvihu pořešiliDěda si dal televizi do opravy, protože myslel, že mu tak bzučí v reproduktorech
opravdu
tom píše:jestli tam budou vyhrávat ty trumpety tak to sledovat nebudu nemam na to nervy.
NIN píše:tom píše:jestli tam budou vyhrávat ty trumpety tak to sledovat nebudu nemam na to nervy.
Ja to nebudu sledovat stejne, bez nasi ucasti me to nezajima.
melda píše:NIN píše:tom píše:jestli tam budou vyhrávat ty trumpety tak to sledovat nebudu nemam na to nervy.
Ja to nebudu sledovat stejne, bez nasi ucasti me to nezajima.
...tak tohle nechápu - miluju naše kluky žlutomodrý, ale miluju i fotbal jako takový a tak tu světovou elitu sledovat budu a jen doufám, že ke koukání bude pěkný fotbal a vše vydrží až do konce bez jakýchkoliv incidentů
melda píše:...tak tohle nechápu - miluju naše kluky žlutomodrý, ale miluju i fotbal jako takový a tak tu světovou elitu sledovat budu a jen doufám, že ke koukání bude pěkný fotbal a vše vydrží až do konce bez jakýchkoliv incidentů
NIN píše:Pro me to bez ceske ucasti ztraci naboj.
NIN píše:Jako studijni material je to taky podle me k nicemu, nebot tyto hrace v Teplicich nikdy neuvidime a tvorit strategii hry s hraci urovne narodnich tymu je asi o 10 trid jinde nez nase tuzemska realita.
Petřík píše:NIN píše:Jako studijni material je to taky podle me k nicemu, nebot tyto hrace v Teplicich nikdy neuvidime a tvorit strategii hry s hraci urovne narodnich tymu je asi o 10 trid jinde nez nase tuzemska realita.
To máš pravdu,ale přeci my fanoušci máme nárok chtít, aby ta naše mužstva hrála "jako Barcelona"(tzn. technicky,ofenzivně,běhavě)......i když samozřejmě víme,že hrát "jako Barcelona" nebudou (hráči na to v té nejvyšší kvalitěsamozřejmě nemají).
Addax píše:Tak co říkáte úvodnímu gólu do šibenice? Jen z toho bzučení mi už hučí v hlavě. Tohle kdyby tušila skupina Lucie, tak písničku "Troubit na trumpety by se nám líbilo" by určitě nesložila. To už ta falešná dechovka fanoušků Střížkova je proti tomu rajská hudba. Nějaké chorály, fandění, skandování - tam vůbec nemá šanci.
Petřík píše: ... přeci my fanoušci máme nárok chtít, aby ta naše mužstva hrála "jako Barcelona"(tzn. technicky,ofenzivně,běhavě)......i když samozřejmě víme,že hrát "jako Barcelona" nebudou (hráči na to v té nejvyšší kvalitěsamozřejmě nemají).
NIN píše:Petřík píše: ... přeci my fanoušci máme nárok chtít, aby ta naše mužstva hrála "jako Barcelona"(tzn. technicky,ofenzivně,běhavě)......i když samozřejmě víme,že hrát "jako Barcelona" nebudou (hráči na to v té nejvyšší kvalitěsamozřejmě nemají).
To ja chci v Teplicich uz 15 let (samozrejme na urovni ceske ligy) a kdyz uz to na podzim KONECNE nekdo s uspechem zacne praktikovat, tak se koupi Dosek, nasleduje navrat k strategie utoku "bidlopinda"+"kdo kopne dal a vys" a jsme o 4 roky zpatky.
JirkaXXL píše:Addax píše:Tak co říkáte úvodnímu gólu do šibenice? Jen z toho bzučení mi už hučí v hlavě. Tohle kdyby tušila skupina Lucie, tak písničku "Troubit na trumpety by se nám líbilo" by určitě nesložila. To už ta falešná dechovka fanoušků Střížkova je proti tomu rajská hudba. Nějaké chorály, fandění, skandování - tam vůbec nemá šanci.
Ty trubky, to je selhání pořadatelů. S tím je vůbec neměli vpustit na stadion. Na poháru Afriky ať si používají cokoliv dle místních zvyklostí, ale tohle je mistrovství světa. Není slyšet vůbec nic. To už by bylo fakt lepší úplně stáhnout ruchové mikrofony a nechat jen komentář. Tajně doufám, že v zápasech, kde nebude hrát domácí výběr, to bude trochu lepší, ale po zkušenostech s nedávnou generálkou pochybuji.
Tomas píše:... A ja se chci dockat konecne obrancu,kteri dokazou udelat vic nez nahrat na 2m nebo na golmana.To opravdu obranci musi jen nakopavat,aby neco nezkazili??
NIN píše:Tomas píše:... A ja se chci dockat konecne obrancu,kteri dokazou udelat vic nez nahrat na 2m nebo na golmana.To opravdu obranci musi jen nakopavat,aby neco nezkazili??
Bohuzel musi, kdyz tvoriva cast zalohy nexistuje.
Ondra píše:To mě to troubení zase tolik nevadí, prostě to k šampionátu v Africe patří.
Addax píše:Ondra píše:To mě to troubení zase tolik nevadí, prostě to k šampionátu v Africe patří.
Pravda, patří. Zároveň ale musím dodat: bohužel. Alespoň k státním hymnám by místní domorodci měli mít respekt.
Ettiene píše:Enyema dneska chytal neskutecne![]()
stejne jako Na Stinadlech
JirkaXXL píše:Ettiene píše:Enyema dneska chytal neskutecne![]()
stejne jako Na Stinadlech
Borec. Co by za něj třeba taková Anglie dala
JirkaXXL píše:Addax píše:Ondra píše:To mě to troubení zase tolik nevadí, prostě to k šampionátu v Africe patří.
Pravda, patří. Zároveň ale musím dodat: bohužel. Alespoň k státním hymnám by místní domorodci měli mít respekt.
Kdyby to bylo jenom v zápasech afrických týmů, tak mi to nevadí. Každý tábor fanoušků má své. Někdo skáče, někdo troubí. Protože to ale dělají na všech zápasech, kazí fotbal zbytku světa včetně těch fanoušků, kteří sebrali odvahu a vydali se přímo do dějiště. Se svými chorály, pokřiky a skandováním, nemají šanci. Čili na zápasy neafrických týmů mělo být pronášení trubek zakázané.
NIN píše:- fotbal hruza
- TY TRUMPETY, TO JE KATASTROFA.
JirkaXXL píše:Teď večer se ještě do hlavní role obsadil mexický rozhodčí.
Petrik píše:Více věřím Německu!
Petřík píše:Zatím jsou zástupci "domácí" Afriky dost ubozí.......
JirkaXXL píše:Tohle mi přijde dost hysterické. http://fotbal.idnes.cz/fanynky-na-fotba ... l-2010_min
I kdyby na těch šatech bylo logo třeba přes celá prsa, tak co je komu do toho? Jestli vadí reklama, tak ať je nezabírají kamery. Ovšem takto vyvádět jenom kvůli oblečení bez jakéhokoliv loga či nápisu, to už je na žalobu vůči FIFA. (na domorodcích si ani nikdo nic moc nevezme).
Addax píše:Taky máte puštěnou STV1? Naozaj zážitok.
Mimoděk se přistihuji, že jim fandím, a to dost. I když jsem avízoval, že moji koně jsou Angličani. Holt, máme to v krvi - bratia Slováci sú bratia Slováci...
JirkaXXL píše:Slováci asi studovali jarní taktiku Teplic. Dát jeden ušmudlaný gól, začít hodně brzy bránit těsný výsledek a zbytek už znáte. Jinak další nudný zápas, Slováci mě dost zklamali.
Addax píše:Addax píše:Taky máte puštěnou STV1? Naozaj zážitok.
Mimoděk se přistihuji, že jim fandím, a to dost. I když jsem avízoval, že moji koně jsou Angličani. Holt, máme to v krvi - bratia Slováci sú bratia Slováci...
Chápete to? V 94. minutě si nechají vyrovnat...
Addax píše:Addax píše:Taky máte puštěnou STV1? Naozaj zážitok.
Chápete to? V 94. minutě si nechají vyrovnat...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník