Kozel píše:Mě se Vikingové líbili. Neměli respekt a volili správnou míru tvrdosti bez emocí.
Addax píše:No ten německej trenér fakt není normální. Je mi z něj
JirkaXXL píše:Jinak titul bych přál Portugalsku, respektive konkrétně CR7.![]()
Trofej s národním týmem jeho jinak skvostné kariéře chybí a tohle bude pro něj nejspíš poslední evropský šampionát ve vrcholné formě. I když jestli si udrží výkonnost jako Ibrahimovič, klidně může Portugalsko táhnout ještě za čtyři roky.
NIN píše:JirkaXXL píše:Jinak titul bych přál Portugalsku, respektive konkrétně CR7.![]()
Trofej s národním týmem jeho jinak skvostné kariéře chybí a tohle bude pro něj nejspíš poslední evropský šampionát ve vrcholné formě. I když jestli si udrží výkonnost jako Ibrahimovič, klidně může Portugalsko táhnout ještě za čtyři roky.
Tak zrovna tomu nagelovanymu trotlovi ROZHODNE NE.
Kozel píše:Koušu to naše vyřazení. Leze mi z toho nedostatek sebevědomí, jakoby na tu partu sedlo, že mezi elitu nepatří. Kontrastem je vystoupení Severního Irska. Nedovedu si představit, že by někdo od nich v rozhovorech vypouštěl takový nesmysle, jako se nesly kolem naší repre. To neustálý srovnávání cen hráčů a v jakých klubech kdo nastupuje. To kdyby měli mít v hlavách hráči vedení Václavem Ježkem, tak nikdy nemohli v 76. roce uspět. A myslím, že to sedlo i na Vrbu. Místo toho, aby urvali co nejvíc místa na slunci do dalších let, hodili český fotbal o kus zpátky. Hrát v každém zápase jinak, nebyl dobrý nápad. Ani jedna varianta z betonu, zabuka a nátlakového fotbalu nevyšla pořádně.
Doufám, že se především Vrba poučil a změní filozofii reprezentace pro příští dvouletý cyklus. Taky si myslím, že úrovni naší ligy by prospělo, kdyby ubylo zákulisních vlivů a bylo by na hráčích, aby rozhodovali na hřišti, pak by si odvykli myslet na to, kdo kolik bere a o kolik levelů je jinde.
Jabqooo píše:A at jen nekritizuju, libil se mi vcera Necid
Alda píše:Pro mě to šok není. Kvalita našeho nároďáku je bohužel od MS v Německu hodně nízko a kdo to nevidí, tak si sám lže do kapsy. I ta kvalifikace měla přece obrovské výkyvy a nebýt zázračného začátku, tak jsme ani do Francie nepostoupili. Záchvěv s Chorvatskem vyplynul ze situace a ze štěstí, že to spadlo správně Škodovi na tykev. Vedení fotbalu nepochopilo cca před 5 lety, že už to není možné stavět na lidech jako Plašil, Rosický, Hubník, Kadlec, Lafata, Čech, Limberský, Pudil, Sivok atd. Proč se nevyužil potenciál "21", stejně jako to kdysi udělali Němci, kteří obětovali EURO v Portugalsku a vybudovali v klidu kolem Klinsmanna mladý perspektivní mančaft pro MS ? Teď se tu zase budou přemlouvat hráči, kteří mají zenit za sebou a lepit tým pro kvalifikaci. A zase to bude bramboračka, bez koncepce. Na MS se tak zase nedostaneme.
Jinak si řekněme na rovinu, český fotbal ve světě už nikoho nezajímá a když se člověk o tom baví s lidma z venku, tak se tak nějak schovívavě usmívají a plkají něco o Nedvědovi a Poborském...
Kozel píše:Je vidět, že islandskému fotbalu chybí osobnosti. Například Mirek Pelta nebo Pavel Vrba.
melda píše:Kozel píše:Je vidět, že islandskému fotbalu chybí osobnosti. Například Mirek Pelta nebo Pavel Vrba.
Ti se mají![]()
melda píše:...se dám na věštění, ne, že bych jim to až tak přála, ale "fotbal nemá logiku" .....
Kozel píše:melda píše:...se dám na věštění, ne, že bych jim to až tak přála, ale "fotbal nemá logiku" .....
Frantíci urazili fotbalovýho pánaboha, do CR7 se nekope. Portugalci měli nejlepšího brankáře na turnaji.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník