melda píše:Jo, jo , já ho nemám ráda - frajera nagelovanýho- ale když má míč je prostě "boží" a hlavně to prožívá....já vím, že většina z vás řekne : za ty prachy
...ale ta radost, to je úžasné i pro diváky, ne ?!?!?
Addax píše:Ten Ronaldo je z jiné planety...
JirkaXXL píše:Addax píše:Ten Ronaldo je z jiné planety...
![]()
Já pořád nemůžu pochopit, jak někdo může řešit, jestli je lepší Messi nebo Ronaldo? CR7 umí vše, co Messi, ale též je excelentní hlavičkář, výborný v osobních soubojích, platnější do defenzivy, psychicky odolnější, má tvrdší střelu. Je hladovější po úspěchu, rozený vůdce a je větší showman! S věkem se odnaučil nešvarům nebo je alespoň omezil na snesitelnou úroveň (simulování a polehávání, fotbalové sobectví).
Mali píše:JirkaXXL píše:Já pořád nemůžu pochopit, jak někdo může řešit, jestli je lepší Messi nebo Ronaldo? CR7 umí vše, co Messi, ale též je excelentní hlavičkář, výborný v osobních soubojích, platnější do defenzivy, psychicky odolnější, má tvrdší střelu. Je hladovější po úspěchu, rozený vůdce a je větší showman! S věkem se odnaučil nešvarům nebo je alespoň omezil na snesitelnou úroveň (simulování a polehávání, fotbalové sobectví).
Messi je ale zase nejlepší na světě 1na1 a jeho klička v plné rychlosti se nedá chytit.
NIN píše:Plznicka nebude cerpat milionky z LMAlibec a Teixeira vyborni
Mrzi me akorat, ze cinani nedostali od BATE pred koncem gol z vymyslene penalty.
NIN píše:Tak dnes se mi bude dobre spatBoule, Sralta, Berbrovci jsou venku, jen skoda te Slavie
Zadny miliony na sudi a kupovani hlasu na VH FACR hosanci nebudou !
JirkaXXL píše:NIN píše:Tak dnes se mi bude dobre spatBoule, Sralta, Berbrovci jsou venku, jen skoda te Slavie
Zadny miliony na sudi a kupovani hlasu na VH FACR hosanci nebudou !
Plzeň ovšem nekončí úplně. ,,Spadla'' do play-off o EL. Jestli ho zvládne, je bohužel ve skupině.
js64 píše:tohle mám asi "hozený" jinak. taky s+s nemám rád, ale spíš v přímý konfrontaci. při pohárech podvědomě fandím cz klubu. lepší přece, když zůstanou peníze z pohárů v česku. a taky zajímavý zápasy a koeficient a vůbec...
js64 píše:tohle mám asi "hozený" jinak. taky s+s nemám rád, ale spíš v přímý konfrontaci. při pohárech podvědomě fandím cz klubu. lepší přece, když zůstanou peníze z pohárů v česku. a taky zajímavý zápasy a koeficient a vůbec...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník