Čech tentokrát pochytal vše, co pochytal měl. A v jednom případě za něj správně naběhl obránce, který hlavičkoval míč mimo bránu. Dělá se z toho zázrak, ale tak by to mělo fungovat, že pokud jde brankář ven, tak ho jistí jeden z obránců. Jen si připomeňme kolikrát za Čechovu londýnskou kariéru odvracel v podobné situaci míč Terry.
Baroš za jedna. Sesypejte se na mě, ale mě se v sobotu jeho výkon líbil. Měl tam dva skvělé náběhy do trháku za obranu. Jednou z toho byl gól. V obou případech nás pomezní poškodil chybně zvednutým praporkem. Jinak Baroš dřel. Dělal prostor, sklepával míče. Takhle by si osamocený hrotový útočník měl počínat. Žádné padání, žádné hádání.
Nicméně Bílek může posílat po zbytek roku Vrbovi děkovné dopisy, protože jestli je na reprezentačním týmu vidět dobrá trenérská práce, tak s ní Michal Bílek nemá vůbec nic společného. Je to jednoznačně podpis Pavla Vrby. Plzeňští a ex-plzeňští hráči táhnou celý tým vzhůru.
Addax píše:Tak čtvrtfinále ČR versus Ronaldo. O tom to asi bude nejvíc...
Přesně Portugalsko jsem si přál. Ronaldo by měl hrát nejvíc na straně proti Pilařovi a Limberskému. To bude zajímavá konfrontace nejlepšího světového fotbalisty (protože na rozdíl od Messiho umí vynikajícím způsobem zahrát i tou nagelovanou kebulí) s plzeňskou školou Pavla Vrby.
Proti Portugalcům bych udělal v sestavě dvě změny. Vyhodil Plašila, místo něj posunul do středu hřiště kvůli většímu operačnímu prostoru Jiráčka. Stejně v Plzni jistil Hovátha, takže defenzivní povinnosti si jistě splní. Nalevo ortodoxního krajního hráče. Proč ne třeba Rajtorala, když už tam v tom Polsku je? Není to čistokrevný bek, hra v záloze by mu neměla dělat sebemenší problém. A místo Koláře klasického středového hráče. Hodil bych do vody Daridu ať ukáže, jestli umí plavat. Co říkáte ostatní?