melda píše:Zodpovědně jsem věnovala páteční večer repre, moc jsem si "nepošmákla", ale to se dalo čekat, v druhé půli nejdřív krása a pak zmar.....no, jestli to můžu napsat, tak pokud to měl někdo pos..., jsem ráda že to byl zrovna Vácha - blbec namachrovanej
.
melda píše:Tak dneska to vypukne - sice mlaďoši, ale kluci. Občas jsem přepnula na holčičí fotbal, ale nějak se mi nelíbil a nebo jsem neměla štěstí na výběr týmů - snad jen ty Japonky hrály fotbal, zbytek byl běhání s míčem po hřišti, holky promiňte ......
Kozel píše:Ale musí se nechat, že za posledních pár let už to není dívčí kopaná, ale normální fotbal. A líbí se mi, že tam není tolik filmování, holky do toho jdou, že by se některý mužský voňavky mohly stydět. Skluzy, nákopy, krytí míče, holky šly nahoru i v taktice a kombinaci.
Kozel píše:V jedné diskuzi o prohře s Dánskem 1:2 byla naše lvíčata označena za retrofotbalisty. Myslím, že to vystihuje přesně jak výkon áčka na Islandu, tak prohru na úvod skupiny ME U21. Retro je momentálně celý náš fotbal včetně Peltavena.
JirkaXXL píše:S odstupem dvou dnů se nemohu nezeptat: kde byl ten vyprodaný stadion? Otevírací zápas, domácí mužstvo a nic? No, pro mě spíš bylo překvapením, že už je údajně všechno vyprodáno. Jinak reálná návštěva mě zase moc nepřekvapila, když uvážíme, že v lepším termínu se v Praze automaticky nevyprodá ani áčko.
Kozel píše:JirkaXXL píše:S odstupem dvou dnů se nemohu nezeptat: kde byl ten vyprodaný stadion? Otevírací zápas, domácí mužstvo a nic? No, pro mě spíš bylo překvapením, že už je údajně všechno vyprodáno. Jinak reálná návštěva mě zase moc nepřekvapila, když uvážíme, že v lepším termínu se v Praze automaticky nevyprodá ani áčko.
Prý kvůli bezpečnosti byla snížena kapacita na 17700 a zbytek lidí zůstali vyset v dopravě nebo po zdlouhavých prohlídkách dorazili na fotbal v závěru 1. poločasu.
Kozel píše:http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal/239584/luhovy-vacha-je-ztracena-budoucnost-jako-fotbalista-i-modni-guru.html
![]()
Vácha dělal kiksy už v Liberci i bez image, na Spartu měl ještě dost času. A do repre se neměl dostat vůbec. Musel se dostat až na Island, aby všem došlo, že je to přehoněnej brojler? Ať si tenhle produkt českého fotbalu vyžere tem, kdo má. Vácha není viník, ale oběť systému.
Ettiene píše:http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-zahranici-nemecko/240456/kliment-vola-ze-stuttgartu-prestup-trosku-se-mi-mota-hlava.html
Otočka o 360°![]()
pobavil
JirkaXXL píše:Ettiene píše:http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-zahranici-nemecko/240456/kliment-vola-ze-stuttgartu-prestup-trosku-se-mi-mota-hlava.html
Otočka o 360°![]()
pobavil
Z toho se mu akorát zamotá hlava a bude, kde byl![]()
Nicméně je to takové kouzlo nechtěného s tím zamotáním hlavy. Křídelní záložník, který si sotva získal pozornost jihlavského trenéra dvou sledovaných a povedených zápasech podepíše se slavným bundesligovým klubem jako novopečený útočník.
Aby nedopadl jako Fenin. Snad to má chlapec v hlavě srovnané. Jinak pozor na balkónové grilování, otevřená okna, cizí mobily atd. Nicméně držím mu palce, aby tahle pohádka měla pěkné pokračování! Český fotbal kvalitní hráče, natož útočníky, ve špičkových soutěžích a klubech potřebuje jako sůl.
![]()
Bobík píše:http://fotbal.idnes.cz/reprezentace-postrada-tri-zalozniky-kdo-misto-rosickeho-plasila-a-pilare-1rq-/fot_reprez.aspx?c=A150813_133335_fot_reprez_min
Copak? Agenti zachrastili měšci, že páni novináři takhle podbízejí konkrétní hráče? A naprosto přehlížejí hráče s životní formou? Frýdek? Petrák? Fillo? Zmrhal? Skalák? Trávník?
Jestli někdo stále ještě zcela vážně uvažuje, že Vácha patří do reprezentace, měl by se léčit. Má něco se zrakem anebo úsudkem.
JirkaXXL píše:Rosický bude chybět více, ale já jsem už několik let nazpět říkal, že při jeho neustálém laborování by se s ním nemělo počítat. Vždyť z krizového scénáře, že nemůže hrát, už je naopak obvyklý scénář. Výjimečné je, když hrát může a takto se přece nedá stavět tým. Ani ten reprezentační, kde se hráči sejdou jednou za uherák.
Kozel píše:JirkaXXL píše:Rosický bude chybět více, ale já jsem už několik let nazpět říkal, že při jeho neustálém laborování by se s ním nemělo počítat. Vždyť z krizového scénáře, že nemůže hrát, už je naopak obvyklý scénář. Výjimečné je, když hrát může a takto se přece nedá stavět tým. Ani ten reprezentační, kde se hráči sejdou jednou za uherák.
Skalák bude za chvíli lepší.
JirkaXXL píše:A dalo by se pokračovat.
JirkaXXL píše:...3. Zjevně bylo hodně naivní myslet si, že Vrba zachytí momentální herní a střeleckou formu, takže by se Fillo mohl objevit na seznamu vyvolených....
Jan Janek píše:JirkaXXL píše:...3. Zjevně bylo hodně naivní myslet si, že Vrba zachytí momentální herní a střeleckou formu, takže by se Fillo mohl objevit na seznamu vyvolených....
Tam to nesedí. Fillo si v repre od angažmá v Plzni pod Vrbou nekopne ani kdyby těch gólů měl 2x tolik.......
JirkaXXL píše::..Ale kde je Takács?...
JirkaXXL píše:Lavička povolal Lüftnera![]()
Ale kde je Takács?![]()
Jan Janek píše:http://www.sport.cz/fotbal/me2016/clanek/703451-dalsi-rana-pred-kvalifikaci-misto-sivoka-musel-vrba-povolat-spartanskeho-holka.html#hp-sez
Zrovna Holek, tohle nemehlo ušatý místo Sivoka ???? No pánbůh potěš....
melda píše:Radost a do Francie není tak daleko ......![]()
JirkaXXL píše:Jestli Vrba už ani po neděli nevyřadí Limberského z reprezentačního kádru, ztrácí pro mě veškerý kredit. Sportovním úspěchem hráče či trenéra se tohle uhájit nedá, protože reprezentace, jakž už to slovo napovídá, má nést nějaké hodnoty, které jsou vyšší, než racionální komerční zájmy klubu.
Bohužel reprezentace strčila hlavu do písku už po prvním incidentu. Nedělní výsměch a provokace jenom dokazuje, jak se ten ubožák cítí silný v kramflecích. Ví, že ho Plzeň nehodí přes palubu, protože lepšího levého beka nemá. Ví, že ho Vrba podrží, protože je to prostě jeho miláček. Ví, že od soudu dostane přinejhorším přes prsty.
Reprezentace ovšem přerůstá sportovní rozměr. Hraje státní hymna, vlaje státní vlajka, na dresech sedí lvíček. Asi jsem naivní, ovšem požaduji tady mnohem vyšší standard. Klub si jako soukromý subjekt může přimhouřit obě oči. Co víc, klidně si je zalepit jako trenér Krejčí, který po zápase alibisticky tvrdil, že oslavu gólu neviděl.
Ale reprezentace by měla bdít a jednat. Budou se vymlouvat, že na něj disciplinárně nedosáhnout ale to jsou právnické kecy převlečené do sportovního. Zde přece úplně stačí, když ho trenér bude ignorovat při nominaci. A myslím, že by nebylo proti ničemu, kdyby to vysvětlil tak, že dotyčný hráč nesplňuje jeho nároky na životosprávu a disciplínu.
Tohle je věcí trenéra a je úplně jedno, kdy a kde Limberský vyvádí. Jestli je reprezentační sraz. Jestli má na sobě reprezentační sako či dres. Navíc to není o jednom uklouznutí. Že kalí, to není žádná novinka. Že na hřišti není vzorem fair-play, to rovněž není žádné novum. A po výkonnostní stránce má za poslední rok taky dost másla na hlavě.
Jabqooo píše:Me se za posledni leta repre tak zhnusila, ze ji ani nesleduju. Mel jsem ted moznost jet zadarmo do Plzne, ale rekl jsem kamosovi, at to nabidne nekomu jinymu, ze repre me nebere.
melda píše:Krejčí a bohužel ani Dočkal neměli "svůj" den
melda píše:Tak si i odpovím - jo, koukat se na to dalo, ale....k vítězství nám pomohlo i "vyhoření" oranžových borců, zas takový karneval to nebyl....
Ano, postoupili jsme, jsme i první ve skupině, uvidíme jak to všechno dopadne![]()
Addax píše:Občas u sebe pozoruju mírnou teplickou deformaci, a to vždy, když hraje naše repre se Švédskem. Kolikrát se totiž přistihnu, že fandím žlutomodrým...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků