tom píše:Drskovi je tušim 35 let ten už nemá v repre co pohledávat - tam musej jít mladý.
Petřík píše:Na můj vkus je tam málo hráčů z naší ligy
tom píše:Drskovi je tušim 35 let ten už nemá v repre co pohledávat - tam musej jít mladý.
melda píše:tom píše:Na tom zápase mě nikdo neuvidí.
..a to já zase půjdu, i když je to v televizi, přímému pohledu se nic nevyrovná - nemusím k tomu ani poslouchat ne vždy povedené komentáře, hlavně ty novácké jsou výživné
a udělám si osobní obrázek o stavu naší reprezentace....zápas se Slováky totiž neuvidím, dcerka si vybrala 5.9. jako svůj svatební den
a vzhledem k tomu , že se vdává poprvé
zvítězí tentokrát rodina !!!
Tomas píše:
Ten tam s prominutim mekta.... jsem zvedav , kdy se nauci makat pro muzstvo a ne pro sebe.A ze neleta v oblacich od dorostu?Ehm to asi nemyslel vazne....ale jestli je to jak zvednout jeho cenu-proc ne
NIN píše:Doufam, ze se Kuba co nejdriv chytne a zavre vam tu puklinu v hlave, ostatne jako to udelal podobnejm chytrakum Fenin a Dzeko.
melda píše:Jenže, potom, ve frontě v Bille jsem se dala do řeči se dvěma hochy z Liberce a ti byli nadšeni a situaci vidí úplně opačně než já ... že by syndrom "zmlsaného teplického diváka" ?
Těším se na Vaše názory!
melda píše:Nikdo nic ? Tak začnu...po prvních 20 minutách mi bylo stydno, že mám na krku repre šálu a lituju Ivánka-trenéra. Pak se to zlepšilo, ale taková divná pachuť i po druhém - lepším poločase zůstala. Myslím, že toho 5.9. by tenhle výkon nestačil i když se dnes vyhrálo a podle článku na Seznamu máme nové sebevědomí a naději, mě to tak nepřipadalo....
Jenže, potom, ve frontě v Bille jsem se dala do řeči se dvěma hochy z Liberce a ti byli nadšeni a situaci vidí úplně opačně než já ... že by syndrom "zmlsaného teplického diváka" ?
Těším se na Vaše názory!
kiselejxicht píše:NIN píše:Doufam, ze se Kuba co nejdriv chytne a zavre vam tu puklinu v hlave, ostatne jako to udelal podobnejm chytrakum Fenin a Dzeko.
Dzekovi a Feninovi jsem to pral. Ale Mares to je jenom nafintena primadona co to nema v hlave v poradku. Doufam ze v pripade nepostupu v evropske lize bude ON ten kdo tym opusti.
Kozel píše:Já jsem druhej poločas prochrápal, ale jsem spokojenej, byl to dobře využitej čas.![]()
Jen si říkám, že to Strakovo extempore s Maltou byly vyhozený fufníky a Hašek na to nijak nenavázal. Takže nejvíc mi dal rozhovor s Čechem, který řekl asi to nejdůležitější: Za 2 dny nebyl čas na herní přípravu, z toho plynul rozpačitý začátek. Před Slovenskem bude na sehrání 5 dní a to už se dá něco dělat. Takže spolu s Čechem věřím, že půjdou na hřiště připraveni lépe.
NIN píše:kiselejxicht píše:NIN píše:Doufam, ze se Kuba co nejdriv chytne a zavre vam tu puklinu v hlave, ostatne jako to udelal podobnejm chytrakum Fenin a Dzeko.
Dzekovi a Feninovi jsem to pral. Ale Mares to je jenom nafintena primadona co to nema v hlave v poradku. Doufam ze v pripade nepostupu v evropske lize bude ON ten kdo tym opusti.
Nikoho lepsiho na kaje zalohy nemame. Hraje rozhodne lip nez Verba nebo Dolezal.
Nikoho lepsiho nemame?No,to tam radeji uvidim o generaci starsiho Verbu nez toto.Souhlasim s kiselejxicht,ze padne prvni volba na nej, az se bude prodavat.
Kozel píše:Nikoho lepsiho nemame?No,to tam radeji uvidim o generaci starsiho Verbu nez toto.Souhlasim s kiselejxicht,ze padne prvni volba na nej, az se bude prodavat.
Já bych ho nejdřív strčil do Ústí, aby stoupla jeho cena.
Toho by sme nechtěli.....
Petřík píše:Po opadnutí euforie a vášní trochu k repre.
Když není v nominaci nároďáku Mareš + Strakovy ovečky,tak jsem si myslel,že by nominace mohla být konečně seriózní,ale jméno Rosický v ní potírá veškeré zásady a principy......víc jak 1 a půl bez soutěžního zápasu, 10 dní po zahájení plnohodnotného tréninku...... neuvěřitelné
SEKTOR15 píše:Českýmu fotbalu by nepostup na WC2010 jen prospěl!!! Je potřeba dostat pořdnou facku.
Kozel píše:Tak 2:2, fakt pěknej fotbal. Bitva bez kalkulu, jak na vesnici. Tak to má bejt. Šance na postup je opět o kus menší a limitně se blíží nule. Zatím jsem nečetl žádný komentáře, tak nevím, jestli média budou ještě "věřit" V duchu jsem se omluvil Vlastovi Vidličkovi za tu pendu s Hapoelem, už vím o ještě větším magorovi v repre. Když bude v tomhle duchu hrát reprezentace dál, tak to bude jedině dobře.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků