Marky píše:Tak aby to mělo vůbec cenu tak by nás tam musel být větší počet, a taky by JirkaXXL musel souhlasit s tím umístit fotku na fórum. Takže kdo by byl pro? Já jsem. Tedy 1.
Addax píše:Vždyť jsou přece krásné záběry u fotodokumentace ze strahovského poháru. Není nad bezprostředně zachycenou radost fanoušků z úspěchu mužstva - než něco naaranžovaného. Z toho se dá něco použít. A Jirka už se k tomu vyjádřil, že je pro.
melda píše:Přijdu, napíšu příspěvek, přejdu do jiného "chlívku" zase cosi napíšu a je tam pořád 18-třeba!? Já jsem si toho všimla, když se u některých kolegů změnily "tituly" ...tak jsem pořádně prostudovala tu pravou část, ale jak říkám - není to životně důležitý problém
pan Lorenc píše:Tvuj dotaz bych směřoval na někoho s aktivních ultras v S15 tady ti k tomu nikdo nic neřekne...
pan Lorenc píše:Zkus třeba na někoho přes web http://www.hooligans-teplice.cz
JirkaXXL píše:Uživatelský účet si tu založil, ale nějak mlčí
JirkaXXL píše:Uživatelský účet si tu založil, ale nějak mlčí
Ettiene píše:JirkaXXL píše:Uživatelský účet si tu založil, ale nějak mlčí
Nasim se celkem dari, tak nema asi coby vytkl
Tomas píše:Ettiene píše:JirkaXXL píše:Uživatelský účet si tu založil, ale nějak mlčí
Nasim se celkem dari, tak nema asi coby vytkl
Ten ma vzdycky neco k necemu co rict.Hlavne nemame zadne posily a stale dostavame nejake ty splatky od Frankfurtu a Wolfsburgu za prestupy, a to je prece duvod se ozvat![]()
Ne ,je lepsi kdyz nerejpe.
Paris píše:Hlavně bys to ale mohl poznat ty sám podle IP adres. Nevím, jak na tom tohle forum technicky je, ale neměl by být problém poznat, kdo tu je zaregistrován dvakrát (a že takový případ tu je!), nebo kdo sem chodí jen na návštěvy (jaká IP).
Paris píše:Hlavně bys to ale mohl poznat ty sám podle IP adres. Nevím, jak na tom tohle forum technicky je, ale neměl by být problém poznat, kdo tu je zaregistrován dvakrát (a že takový případ tu je!), nebo kdo sem chodí jen na návštěvy (jaká IP).
HoOryTejkr píše:Paris píše:Hlavně bys to ale mohl poznat ty sám podle IP adres. Nevím, jak na tom tohle forum technicky je, ale neměl by být problém poznat, kdo tu je zaregistrován dvakrát (a že takový případ tu je!), nebo kdo sem chodí jen na návštěvy (jaká IP).
Paris = BIS
taky by mě zajímalo,kdo to podle tebe je?A podle IP adresy by to asi mělo jít,když myslim že Jirka určil stopu IP adresy toho uživatele z Hapoelu vedoucí do jeho země.
Tomas píše:Kdo rekni kdo????????
JirkaXXL píše:Ale nebudeme tu rozebírat uživatele, který sem už nechodí (ať má důvod jakýkoliv). Je to trošku nefér.
JirkaXXL píše: ..., ale pokud máš podezření, že si tu někdo úmyslně hraje na dvě osoby, pošli mi tedy případně soukromou zprávu nebo e-mail a já se na to podívám
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků