JirkaXXL píše:Kozel píše:Já furt beru letošní dostihy Sparty, Slávie a Plzně za vlnu, která opadne. Takže bych s rozpočtem nebláznil. Jen ten partner, který by se přiblížil alespoň 1/3 toho, co dává AGC by se hodil.
Myslím, že není blázněním toužit navýšit rozpočet na úroveň, abychom od zimy 2014 marně nečekali na gólového útočníka. Abychom nebyli s dresy pro smích. Aby nám do hráčů nezajížděl kdejaký hejhula (a mnohdy úspěšně), atd, atd, atd.
Co se mě týče, co nyní blázní Slavie a Sparta, to mě dvakrát nezajímá a nedávám to vůbec do souvislosti s touto diskusí.
Musíš bejt trochu realista a podívat se, koho vlastně tyhle mnohem bohatší kluby od toho roku 2014 přivedly. Zrovna na postu útočníků to byl několikát docela úlet. Viz třeba Van Kessel nebo Kadlec (70mil.), ale i další třeba Ivanschitz. Zjevně to není vůbec jednoduché někoho přivést, když vidíme, že nahoře se stále drží stále pomalejší a zákeřnější Lafata a nahrazování probíhá jen velmi nesměle.
My (a ty to dokazuješ) jsme navíc zmlsaní Mahmutovičem, což byl ve své době zabiják nad úroveň ligy, koneckonců tady nastřílel 52 gólů. Takový hráč tady nemusí přijít deset či dvacet let.
Mimochodem ani Plzeň se do honby za nákupy nežene, protože je ve ztrátě a pokud letos nepostoupí do základní skupiny, tak se může rozloučit s koeficientem i penězi a půjde tam, kam dlouhodobě patří.
Prostě se smiř, že budeme mít cca stejný rozpočet jako obvykle, jako většina klubů v lize. Tohle je fakt ohraná písnička, místo aby jste byli rádi, že to tu AGC drží na slušné úrovni, tak budete furt dokola brečet o navyšování rozpočtu, šetření atd... Buďme rádi, že jsou ještě sponzoři a lidi, kteří chtějí ještě po všech těch aférách dávat prachy, protože i po poslední aféře se další od fotbalu odvrátili a jistě nebude vůbec jednoduché sehnat nové sponzory, kteří by v peltovsko-berbrovské žumpě utápěli svoje peníze.