Mára píše:Já mám z týmu velice dobrý pocit. Sehranost a sladěnost kabiny, to bude naše největší zbraň. Snad se to projeví i na hřišti...
Jan Janek píše:Mára píše:Já mám z týmu velice dobrý pocit. Sehranost a sladěnost kabiny, to bude naše největší zbraň. Snad se to projeví i na hřišti...
Asi zbožné přání všech.
Mára píše:Ono nám ani nic jinýho nezbýváAle čas na posílení ještě je tak nás třeba příjemně překvapí...
JTB píše: Když hrál Oboya, sice udělal tři pěkný kličky, ale tým pravidelně prohrával, zatímco když ho Žák sundal, body začaly zase přibývat...
Bulina píše:Viděl sem v Teplicích na fotbale Vozábala, tak snad to byla jen náhoda...
redkaf píše:by mě zajímalo, proč se hráči fotili v nových dresech s proužkama a se Spartou se hrálo ve starých dresech bez proužků? S proužky jsou speciálně pro Evropskou ligu?
JirkaXXL píše:... když nikdo nepřijde do předkola Evropské ligy, tak dost pochybuji, že přijde někdo pak. Snad by se tomu dalo věřit v případě postupu, ale v případě vypadnutí čekám spíš prodej některých hráčů z útoku, kteří by teoreticky mohli dobře působit i v záloze.
Každopádně bychom nutně potřebovali uzdraveného Gašparíka v bývalé formě. Minimálně pro zvýšení konkurence. Stožický teď dost šlape vodu. Co vlastně s Gašparíkem je? V předzápasovém zpravodaji mezi marody nebyl, ale dneska nebyl ani na lavičce. Tak kde je? Převzal loňskou úlohu Vaščáka?
NIN píše:JirkaXXL píše:... když nikdo nepřijde do předkola Evropské ligy, tak dost pochybuji, že přijde někdo pak. Snad by se tomu dalo věřit v případě postupu, ale v případě vypadnutí čekám spíš prodej některých hráčů z útoku, kteří by teoreticky mohli dobře působit i v záloze.
Každopádně bychom nutně potřebovali uzdraveného Gašparíka v bývalé formě. Minimálně pro zvýšení konkurence. Stožický teď dost šlape vodu. Co vlastně s Gašparíkem je? V předzápasovém zpravodaji mezi marody nebyl, ale dneska nebyl ani na lavičce. Tak kde je? Převzal loňskou úlohu Vaščáka?
Jirko, to neni k smichu, ALE K PLACI
AkaKchan píše:Když jsem včera viděl výkon Ljevakoviče na pravé straně zálohy, tak jsem si říkal, jestli by nebylo lepší dát ho zpět do středu a shánět někoho na pravou stranu. Když už teda nejde najít nikoho nového do středu zálohy. Na pravo by snad nekdo k mání být mohl.
JirkaXXL píše:To je vytloukání klínu klínem. Kdo by pak hrál na pravé straně? Doležal? Ten je v současnosti už bohužel platný tak akorát na "taktické" střídání v páté nastavené minutě. Ljevakovič tam během jara odehrál dobré zápasy (k mému velkému překvapení) a stěhovat ho sestavou hned kvůli poklesu formy, to bychom z té jedenáctky za chvíli měli škatulata, škatulata ...
NIN píše:nezlob se na me, ale na def.zal. hral nejlip za tu dobu co tu je a ta prava zalohe je prave klin klinem ... Nehraje spatne, ale ani nezari. A zabijet takhle tvorivyho hrace s vybornou nahravkou po zemi na postu NA KTEREJ NEPRISEL A NEHRAL je hovadina.
BoBMan píše: To ať hrači hraje třeba Jindrášek.
Ondra píše:BoBMan píše: To ať hrači hraje třeba Jindrášek.
Jindráček bude hrát tak maximálně v Ústí, kam odešel na hostování.
JirkaXXL píše:Taky mi není moc jasné, proč náš stadion nemá plný počet hvězdiček. To nový Eden tuzemské sportovní pisálky tolik zmlsal?Navíc to vstupné 80 Kč, děti a ženy zdarma. Slovy Jiřího Paroubka: kdo z vás to má?!
Tomas píše:Proc bych ja nedal Stinadlum 5* je jenom v toaletach-ty mi pripadaji dost tristni.Ptal jsem se na to na webu FK Teplice pana Heidenreicha,ale on zatim v te jejich diskusi neodepsal.Toal. papir nenajdete,u umyvadla obcas neni kouhoutek,ruce si neni take do ceho utrit, nekterych kabinkach chybi prkenko,zamykatelnost take zadna-je toho vice.Ale je pravda,ze jsme mohli dost 4,5*, kdyz ty truhlici z Liberce,Slovacka a spol. maji 4*.
AkaKchan píše:Ne. Už dost všech těhle ztracenců a nalezenců a jim podobných. Byl by zdarma nebo za málo to jo, ale na tohle nejde koukat. Potřebujem někoho solidního i kdyby měl být za hodně! Není důvod být neustále záchraným lanem pro tyhle typy hráčů.
Linus7 píše:http://fotbal.idnes.cz/nekteri-hraci-zklamali-rekl-jarolim-den-po-vyrazeni-a-slibil-zmeny-10g-/fot_pohary.asp?c=A090806_155709_fot_pohary_ot
Tak věřím že buď Marek Jarolím nebo Láďa Volešák přijde ...![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků