hans85 píše:Vše dáváme dohromody, co se týká zájezdu na Žižkov. Vše se dozvíte buď přes tyto stránky nebo FB a nebo Vám budu volat. Děláme vše proto, aby se náš první výjezd uskutečnil a dopadnul na výbornou.
Invi píše:Super![]()
Zdravim a hlasim dalsi dva kusy do autobusu
Mišul píše:Proč nás jede tak málo?? :(( Ještě ve středu se říkalo, že pojede velký autobus... To všichni jen říkali: my jedeme... To nás Olomoucký převálcují v 15 lidech... :(( Je to škoda.. :)
hans85 píše:Ještě máme jedno místo do Olomouce volné. Můžete se přihlásit cesta 500 a lístky doufáme že budou zdarma. Tak pojeďte s námi podpořit kluky v těžkém zápase.
Mišul píše:Chci se omluvit vsem skalum :/ Mrzi me ze jsem nejela a rekla jsem to na posledni chvili,ale odpoledne jsem jeste vsem psala: tak zitra u stadionu tesim se na Vas :) Ale nebylo mi opravdu vecer dobre... furt mam horecky ale je to lepsi... koukala jsem na zapas v televizi a chvilkami jste tam byli slyset :) Jste super! :)
Patazzz píše:Je to krsáný vidět na fotkách, potažmo v televizi na hřišti soupeře v sektorech hostů houf žlutejch dresů a žlutomodrejch vlajek... parádní nápad a hezké provedení těchto výjezdů![]()
doufám, že se v mém nabitém programu udělá okénko a také se nějakého tripu zúčastním.
![]()
hans85 píše:Zápas s ČB se hraje od 15:00 v neděli 16. října. Prosím přihlašujte se již na výjezd a to závazně. Mě a nebo Pepínovi (lyg6he). Těšíme se na Vás.
NoymiL píše:hans85 píše:Zápas s ČB se hraje od 15:00 v neděli 16. října. Prosím přihlašujte se již na výjezd a to závazně. Mě a nebo Pepínovi (lyg6he). Těšíme se na Vás.
Uz to zase zmenili, je to az v 17:00
hans85 píše:Asi si ze mě někdo dělá srandu ale čas výkopu s ČB byl opět změněn a to na 15. 00hod.
Marky píše:Dneska se mi zdálo že nás do Budějek jelo 70 a na poslední chvíli jsme sháněli druhej autobusPodle ankety na stránkách FTK s náma bude jezdit 56 lidí
tak to skoro souhlasí. Kolik se nás nakonec v neděli sejde?
lyg6he píše:Marky píše:Dneska se mi zdálo že nás do Budějek jelo 70 a na poslední chvíli jsme sháněli druhej autobusPodle ankety na stránkách FTK s náma bude jezdit 56 lidí
cca asi 30 i s klikama kteří nastupují v Praze
lyg6he píše:Marky píše:Dneska se mi zdálo že nás do Budějek jelo 70 a na poslední chvíli jsme sháněli druhej autobusPodle ankety na stránkách FTK s náma bude jezdit 56 lidí
cca asi 30 i s klikama kteří nastupují v Praze
hans85 píše:Děkuji Všem,
kteří se zúčastnili dnešního výjezdu do ČB za skvělý výjezd bez problémů a také skvělé fandění po celý zápas. Škoda jen, že jsme domů přivezli jen bod. Těším se na další výjezd s Vámi.
skelet300 píše:hans85 píše:Děkuji Všem,
kteří se zúčastnili dnešního výjezdu do ČB za skvělý výjezd bez problémů a také skvělé fandění po celý zápas. Škoda jen, že jsme domů přivezli jen bod. Těším se na další výjezd s Vámi.
Vyjezd bez problémů :DDD hned po sto metrech autobus začal zlobit :DDD
lyg6he píše:skelet300 píše:hans85 píše:Děkuji Všem,
JJ to je pravda já osobně jsem si oddychl až u pokladen při návratu , nicméně to byla jen malá kaňka na tom výjezdu. Zase na druhou stranu kdy se poštěstí mít doprovod i se sirénou a projed město za 5 min.![]()
lyg6he píše:skelet300 píše:hans85 píše:Děkuji Všem,
nicméně to byla jen malá kaňka na tom výjezdu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků