Zlomíme venkovní bídu?

NIN píše:Hycka dnes zatim vynikajici , prvni zapas co se mi herne libi.
Kozel píše:Tak nakonec adekvátní postavení v tabulce, škoda bodů z Brna, mohlo to být výraznější vzhledem k příčkám pod námi. Za předpokladu, že Olomouc nezopakuje podzim a my naopak budeme opakovat loňské jarní výkony je 5. místo reálné. A to je zřejmě meta našeho vedení být nejlepší z nepohárových mužstev. A můžeme jít na karneval.
Napadá mě parafráze Gellnera: Všichni mi lhali, blázna si ze mě dělali, všichni mi lhali a FK Teplice, ti mi lhali nejvíce.
djrhedy píše:Kozel píše:Tak nakonec adekvátní postavení v tabulce, škoda bodů z Brna, mohlo to být výraznější vzhledem k příčkám pod námi. Za předpokladu, že Olomouc nezopakuje podzim a my naopak budeme opakovat loňské jarní výkony je 5. místo reálné. A to je zřejmě meta našeho vedení být nejlepší z nepohárových mužstev. A můžeme jít na karneval.
Napadá mě parafráze Gellnera: Všichni mi lhali, blázna si ze mě dělali, všichni mi lhali a FK Teplice, ti mi lhali nejvíce.
Páté místo může být pohárové...
js64 píše:dobrý to bylo. /jen jsme zase skoro zapomněli střídat/ 17 střel z toho 12 na branku. Fillo parádní gól, ale druhou půli neviditelnej. Hyčkův nejlepší zápas. a ještě minimálně dva góly visely ve vzduchu. škoda, že jsme takhle nehráli v Brně.....Alex Šušnjar, škoda tě, ale díky
Mali píše:Výhra SUPER![]()
Vaněček ve vápně![]()
Šmejkal a střídání
Kozel píše:djrhedy píše:Kozel píše:Tak nakonec adekvátní postavení v tabulce, škoda bodů z Brna, mohlo to být výraznější vzhledem k příčkám pod námi. Za předpokladu, že Olomouc nezopakuje podzim a my naopak budeme opakovat loňské jarní výkony je 5. místo reálné. A to je zřejmě meta našeho vedení být nejlepší z nepohárových mužstev. A můžeme jít na karneval.
A kolik kdyby je nutné? Nemám sílu to po vypadnutí z poháru sledovat.
djrhedy píše:V podstatě to asi znamená, že musí vyhrát Molcup Slavia nebo Liberec, bohužel nebo možná bohudík, jeden z nich do semifinále nepůjde, neboť hrají spolu. Uvidíme, stát se může ledacos.
djrhedy píše:Kozel píše:djrhedy píše:Kozel píše:Tak nakonec adekvátní postavení v tabulce, škoda bodů z Brna, mohlo to být výraznější vzhledem k příčkám pod námi. Za předpokladu, že Olomouc nezopakuje podzim a my naopak budeme opakovat loňské jarní výkony je 5. místo reálné. A to je zřejmě meta našeho vedení být nejlepší z nepohárových mužstev. A můžeme jít na karneval.
V podstatě to asi znamená, že musí vyhrát Molcup Slavia nebo Liberec, bohužel nebo možná bohudík, jeden z nich do semifinále nepůjde, neboť hrají spolu. Uvidíme, stát se může ledacos.
JirkaXXL píše: I kdybychom potom na podzim přespříští rok neuhráli v Evropské lize nic víc než letos Zlín, byl bych spokojený.
JirkaXXL píše:djrhedy píše:Kozel píše:djrhedy píše:Kozel píše:Tak nakonec adekvátní postavení v tabulce, škoda bodů z Brna, mohlo to být výraznější vzhledem k příčkám pod námi. Za předpokladu, že Olomouc nezopakuje podzim a my naopak budeme opakovat loňské jarní výkony je 5. místo reálné. A to je zřejmě meta našeho vedení být nejlepší z nepohárových mužstev. A můžeme jít na karneval.
V podstatě to asi znamená, že musí vyhrát Molcup Slavia nebo Liberec, bohužel nebo možná bohudík, jeden z nich do semifinále nepůjde, neboť hrají spolu. Uvidíme, stát se může ledacos.
Proč bohudík? Jestliže by Slavia a Liberec udržely v ligové tabulce pohárové pozice, bylo by pro nás nejlepší, kdyby se střetli až ve finále poháru, ne?
Mě už se z těch propočtů motá hlava. Přitom stačilo doma porazit Hradec a zima mohla být optimističtější. Vyhrát třeba zuby nehty tři zápasy a to by bylo slávy. I kdybychom potom na podzim přespříští rok neuhráli v Evropské lize nic víc než letos Zlín, byl bych spokojený.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník