JirkaXXL píše:To bude darda
djrhedy píše:Tak po tom, co tu někteří čekali sedmičku, tak kecy typu, že nás porazí i Olomouc. Aldo, se koukni někdy na tabulku. OLOMOUC je momentálně druhá, v laufu a hráli jsme s ní na jejím hřišti vyrovnaný zápas, který rozhodl jediný gol. V 81.minutě na Radiožurnálu tvrdil reportér, že před gólem jsme byli lepší a že se jednalo o vyrovnaný zápas. Statistiky taky svědčily o tom, že byl zápas vyrovnaný.
Radši budu věřit někomu nezaujatému, protože tady je do nějaké objektivity daleko. Zápas jsem neviděl, protože po Hradci jsem na to neměl nervy. Pozitivum Vošahlík úplně mimo. V každém případě má trenér do konce podzimu co dělat, aby si získal mojí důvěru. Tak třeba budeme první, kdo vezmeme Plzni body.
Tak úkol splněn, trocha světla do místní černočerné tmy
djrhedy píše:Tak po tom, co tu někteří čekali sedmičku, tak kecy typu, že nás porazí i Olomouc. Aldo, se koukni někdy na tabulku. OLOMOUC je momentálně druhá, v laufu a hráli jsme s ní na jejím hřišti vyrovnaný zápas, který rozhodl jediný gol. V 81.minutě na Radiožurnálu tvrdil reportér, že před gólem jsme byli lepší a že se jednalo o vyrovnaný zápas. Statistiky taky svědčily o tom, že byl zápas vyrovnaný.
Radši budu věřit někomu nezaujatému, protože tady je do nějaké objektivity daleko. Zápas jsem neviděl, protože po Hradci jsem na to neměl nervy. Pozitivum Vošahlík úplně mimo. V každém případě má trenér do konce podzimu co dělat, aby si získal mojí důvěru. Tak třeba budeme první, kdo vezmeme Plzni body.
Alda píše:djrhedy píše:Tak po tom, co tu někteří čekali sedmičku, tak kecy typu, že nás porazí i Olomouc. Aldo, se koukni někdy na tabulku. OLOMOUC je momentálně druhá, v laufu a hráli jsme s ní na jejím hřišti vyrovnaný zápas, který rozhodl jediný gol. V 81.minutě na Radiožurnálu tvrdil reportér, že před gólem jsme byli lepší a že se jednalo o vyrovnaný zápas. Statistiky taky svědčily o tom, že byl zápas vyrovnaný.
Nějak ti hochu uniklo, že Olomouc přišla z 2. ligy a Teplice hrály s tímto kádrem loni do poslední minuty o 4. místo. To, že je Olomouc tak nahoře, je pouze důkaz nízké úrovně fotbalu v této zemi.
Podle mého názoru při kvalitním vedení a při tlaku majitele, který chce za svý prachy výsledky, by toto mužstvo mělo s přehledem hrát mezi prvními pěti.
Tohle mě vážně sere a proto je kritizuju. Pokud se ti to nelíbí, tak nečti moje přízpěvky. Mám ale pocit hraničící s jistotou, že ostatní mají pocity podobné spíšé mým.
Alda píše:Nějak ti hochu uniklo, že Olomouc přišla z 2. ligy a Teplice hrály s tímto kádrem loni do poslední minuty o 4. místo. To, že je Olomouc tak nahoře, je pouze důkaz nízké úrovně fotbalu v této zemi.
Podle mého názoru při kvalitním vedení a při tlaku majitele, který chce za svý prachy výsledky, by toto mužstvo mělo s přehledem hrát mezi prvními pěti.
Tohle mě vážně sere a proto je kritizuju. Pokud se ti to nelíbí, tak nečti moje přízpěvky. Mám ale pocit hraničící s jistotou, že ostatní mají pocity podobné spíšé mým.
NIN píše:Smejkal ven ! Herní projev tragedie. V poli sudlana na tisíc přihrávek uplne k hovnu, nebo nesmyslne nakopy na Vanecka. Přechod do utoku snad nejpomalejší v lize, Kucera to je nestesti, ten to zpomaluje neskutecne, to neni zadnej plejmejkr tvl... On me pripada jak fotbalista z osmdesatych let , zpomalenej film. Neskutečně me sere. Jak zadrbal brejk 3 na 2, za to bych ho okamzite vystridalU vapna jsme uplne sterilni, nedokazeme si dat finalni nahravku.
Nejhorsi je, ze neni videt zadna zmena, zadnej progres, nic. Jako kdyby nic netrenovali, jako kdyby na lavicce nikdo nebyl, proste porad stejne na hovno.
melda píše:Jé, známý nick ...jak se máte ?
O fotbale asi nemá cenu psát...i já jsem sice optimista, ale ....ach jo !
Hezké dny přeju
Alda píše:djrhedy a js64 vy jste si mě vybrali a snažíte se mě kádrovat nebo dokonce mi jeden z vás doporučuje, abych sem nepsal. Myslím, že jste v kolizi s pravidly fóra. Tady se mluví o fotbale a míra kritiky a výrazy pokud nepřesáhnou jisté meze, jsou na autorovi.Vaši kritiku neberu a zcela ignoruju. Pokud můj styl nemusíte, tak to nečtěte. Já ty vaše plky a invektivy taky nečtu. Fotbal je hoši o emocích na hřišti í v hledišti.Pokud nejsou tu i onde plus v kabině, fotbal chcípne. Ješ tu plejáda klubů, které to zažily. I díky takovým jako jste vy idva.
A dost.
djrhedy píše:Mimochodem, když už jste tu poplivali Kučeru, tak v Olomouci byl taky u našich nejlepších momentů zápasu, tedy dvou velmi pěkných střel z dálky. Zároveň bych řekl, že jeden z mála, krom Ljevy, kdo je momentálně z dálky schopen vystřelit.
Kozel píše:djrhedy píše:Mimochodem, když už jste tu poplivali Kučeru, tak v Olomouci byl taky u našich nejlepších momentů zápasu, tedy dvou velmi pěkných střel z dálky. Zároveň bych řekl, že jeden z mála, krom Ljevy, kdo je momentálně z dálky schopen vystřelit.
Já Kučeru směrem dopředu beru. Má sice dost nevydařených přihrávek a asi nahradil Vachouška nejen na hřišti, ale i v oblibě ve zdejších diskuzích. Co mě na něm vadí, je, jak se ležérně vrací a nezrychlí ani, když dochází k přečíslení a je na něm, aby doplnil obránce. Na druhou stranu bych se nerad u něho dočkal, že odejde a u jiného trenéra se po deseti zápasech zlepší, tak jako Hrubý, který je nováčkem reprezentace.
Kozel píše:djrhedy píše:Mimochodem, když už jste tu poplivali Kučeru, tak v Olomouci byl taky u našich nejlepších momentů zápasu, tedy dvou velmi pěkných střel z dálky. Zároveň bych řekl, že jeden z mála, krom Ljevy, kdo je momentálně z dálky schopen vystřelit.
Já Kučeru směrem dopředu beru. Má sice dost nevydařených přihrávek a asi nahradil Vachouška nejen na hřišti, ale i v oblibě ve zdejších diskuzích. Co mě na něm vadí, je, jak se ležérně vrací a nezrychlí ani, když dochází k přečíslení a je na něm, aby doplnil obránce. Na druhou stranu bych se nerad u něho dočkal, že odejde a u jiného trenéra se po deseti zápasech zlepší, tak jako Hrubý, který je nováčkem reprezentace.
djrhedy píše: To s tou oblíbeností je vtipný![]()
Kozel píše:djrhedy píše: To s tou oblíbeností je vtipný![]()
Tu myšlénku Vachoušek x Kučera jsme vygenerovali při pohárovém utkání s Hradcem s Kildubem, pohříchu to byla jediná věc k zasmání při tomto zápasu.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků