JirkaXXL píše:Sezónu jsme začali dlouho očekávanou výhrou na Julisce, takže doufám, že se kruh symbolicky uzavře další výhrou nad Duklou i v našem domácím prostředí a rovněž dlouho očekávaným postupem do předkol Evropské ligy.
Škoda, že to nezávisí jen na nás. Spíš než „jenom“ remízy v Jablonci můžeme z jarním zápasů litovat domácích ztrát proti Brnu a Slovácku, případně ztracené remízy na Slavii či výhry v Plzni vzhledem k vývoji většiny těchto dvou utkání proti favoritům. To už je však minulost.
Byl bych rád, kdybychom si po sobotním zápase mohli za všech okolností říci, že jsme statečně bojovali až do posledních sekund. I kdyby to nevyšlo, sezóna přinesla jasný progres, přestože to tak ještě na úvod jara dvakrát nevypadalo. V celkovém kontextu ovšem loňská a letošní sezóna jsou jako noc a den. Boj o záchranu a ostudné výkony proti boji o poháry se hrou, kterou i média označují za aktuálně nejlíbivější v soutěži.
To je pro mě další důvod, proč přijít zatleskat a poděkovat nejen hráčům, nýbrž i všem okolo s koučem v čele. Moc jsem mu nevěřil a dodnes se mi nezamlouvají některá jeho zejména personální rozhodnutí, ovšem doufám, že kormidlo v současné poloze udrží a na kurzu k ještě lepším zítřkům budeme pokračovat.
Insider píše:Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Urma - Ljevakovič, Soungole - Fillo, Kučera, Vošahlík (Nivaldo) - Červenka
Kozel píše:Insider píše:Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Urma - Ljevakovič, Soungole - Fillo, Kučera, Vošahlík (Nivaldo) - Červenka
Nějak ti vypadl inzerovaný oslavenec.![]()
Asi bude mít důstojnější roli.
Kozel píše:Insider píše:Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Urma - Ljevakovič, Soungole - Fillo, Kučera, Vošahlík (Nivaldo) - Červenka
Tomas píše:No já jsem celkem důsledně sledoval Kučeru v zápase proti Bohemians a jeho výkon mi nepřišel tak špatný jak se zde na něj háže. Myslím, že spousta lidí si ho již zaškatulkovala a nemíní ho pustit z krabičky ven.
Ten kluk nepatří mezi sprintery to je pravda, ale míč dokáže vést směrem k bráně a dávat solidní nahrávky i na vzdálenost delší jak 2m. Jsou v sestavě jiní, které bych raději viděl na lavičce, ale je to trenérovo volba.
JirkaXXL píše:Kozel píše:Insider píše:Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Urma - Ljevakovič, Soungole - Fillo, Kučera, Vošahlík (Nivaldo) - Červenka
Já bych z té hypotetické sestavy vyndal Kučeru! Hned by bylo adekvátní místečko
NIN píše:JirkaXXL píše:Kozel píše:Insider píše:Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Urma - Ljevakovič, Soungole - Fillo, Kučera, Vošahlík (Nivaldo) - Červenka
Já bych z té hypotetické sestavy vyndal Kučeru! Hned by bylo adekvátní místečko
No, jeho vykony jsou pro me noc a den, ale vykony tymu jako celku, pri jeho ucasti na hristi, jsou pozitivni a bodove. Takze ... nechme to na trenerovi![]()
S Duklou to nebude prochazka ruzovym sadem a beru jakekoliv vitezstvi po jakemkoliv vykonu. Boule na plno v Liberci bodovat nebude.
Ettiene píše:Souhlas, aktuálně jediný hráč, který může hrát pozici deep-lying playmaker.
boss__007 píše:Tady každý žadoní po pohárech, ale upřímně, kolik lidí pak pojede do nějakého Ázerbájdžánu a podobných destinací? Protože v předkole EL by nás nic lukrativního nečekalo! Fotbal není jenom jednou za 14 dní na Stínadlech, ten se hraje i venkuHráči si ty poháry zaslouží, to bezesporu, ale fanoušci ani omylem, protože doma chodí průměrně 4 487 diváků a z toho skutečně fanoušků tak 50-70
Poháry ano, to je sen každého fanouška, ale až si je i my zasloužíme, momentálně bychom si tam dělali maximálně ostudu a tu už si děláme na venkovních zápasech v lize a to bohatě stačí. Krutá realita, já vím, ale chyťte se tu každý za nos kolikrát jste se letos podívali ven (dál než do Prahy, jestli vůbec aspoň tam) a zda-li byste byli ochotní jet i na EL do nepříliš vyhledávaných destinací, protože v předkole EL nás skutečně MAN UNTD, ARSENAL, REAL, BAYERN apod. nečeká
boss__007 píše:Poháry ano, to je sen každého fanouška, ale až si je i my zasloužíme
djrhedy píše:Marně pátrám po tom, co je vlastně cílem Dukly. Hlavně, že ta má plno fanoušků, doma tam chodí 1000 diváků, zápasy pouštěj kdekomu a v zápase, kde jim jde o hovno, hrajou jako o Ligu mistrů. Ano, naše chyba, že jsme je neporazili, ale na druhou stranu nám před koncem odpadli dva ze tří nejlepších hráčů. A jejich fairplay, kdy hrajou a nezakopnou balon při našem ležícím hráči a pak to vyžadujou od nás? Tak jo, doteď mi byli relativně lhostejní, ale teď ať táhnou hned příští rok za Příbramí do druhý ligy. Návštěvností tam dávno patří...
djrhedy píše:Marně pátrám po tom, co je vlastně cílem Dukly.
Mali píše:Hlavně že S15 si poháry zaslouží při tom jejich počtu 10 lidí![]()
Alda píše:Myslím, že se klub neměl s Vachym loučit ostrým zápasem, kde šlo o vše. A ještě k tomu 60 minut na place. Hlavní cíl zápasu byl tak nějak v pozadí.
Na druhé straně jsme ty body měli získat v jiných domácích zápasech. Celkově sezóna nad očekávání. Teplice začali hrát kvalitní fotbal a zdá se, že klub chce úspěch. Chce to udržet kádr a získat útočnika č.1. Těším se na nový ročník.
djrhedy píše:https://www.youtube.com/watch?v=LfKZIhJfw4s Tady už se Preisler z Dukly tetelí nad mimořádnou odměnou. Myslím, že je jasný, odkud odměna poputuje a z Dukly to nebude.
Kozel píše:Nevymejšlejte ptákoviny, měli jsme to na svých nohách. Odměna za 7. místo mohla být vypsána už v zimě. V konci ligy měla Dukla nějlepší fazónu ze všech. Viděl jsem její zápas se Slávií a bylo mi hned jasný, že je zle. Tohle válení a filmování při každým kontaktu je jejich Bittingelský styl. Podívejte na jejich výsledky v konci ligy, kromě Plzně zmastili všechny ohrožené sestupem. Konec měli dobrý a hlavy čisté. http://www.fkdukla.cz/zapas.asp?sezona=2017
Nekažme si vzpomínku na letošní finále ligy, budeme na něj vzpomínat ještě dlouho. A ať nás to odrazí k příští ještě lepší sezóně.
Kozel píše:Nevymejšlejte ptákoviny, měli jsme to na svých nohách.
Kozel píše:Odměna za 7. místo mohla být vypsána už v zimě. V konci ligy měla Dukla nějlepší fazónu ze všech.
JirkaXXL píše:
Dukle vyšel závěr ligy, o tom žádná. Nicméně pořád zůstává pachuť, že na Stínadla nepřijela bojovat jenom či hlavně za sebe a za legitimní prémie. Z vývoje zápasu je víc než zřejmé, že jim ani tak nešlo o jejich úspěch, nýbrž o náš neúspěch. Zdržováním a simulováním si na sedmé místo těžko mohli přímo pomoci. To spíš byly efektivní nástroje k našemu udržení na pátém místě než jejich poskočení na sedmé místo.
JirkaXXL píše:Dukle vyšel závěr ligy, o tom žádná. Nicméně pořád zůstává pachuť, že na Stínadla nepřijela bojovat jenom či hlavně za sebe a za legitimní prémie. Z vývoje zápasu je víc než zřejmé, že jim ani tak nešlo o jejich úspěch, nýbrž o náš neúspěch. Zdržováním a simulováním si na sedmé místo těžko mohli přímo pomoci. To spíš byly efektivní nástroje k našemu udržení na pátém místě než jejich poskočení na sedmé místo.
Kozel píše:Nemyslím, že tak hráli speciálně jen proti nám.
JirkaXXL píše:Kozel píše:Nemyslím, že tak hráli speciálně jen proti nám.
Ne, to ne. V Edenu hráli proti Slavii za peníze od Plzně
djrhedy píše:Jinak na závěr ligy slušná návštěva a celkově jsme se dostali na čtvrté místo v lize aspoň ohledně návštěv. To je paráda!![]()
A ani venku to nebylo špatné, skončili jsme na šestém místě
Ettiene píše:djrhedy píše:Jinak na závěr ligy slušná návštěva a celkově jsme se dostali na čtvrté místo v lize aspoň ohledně návštěv. To je paráda!![]()
To by měl klub komunikovat.
Mambo píše:Ettiene píše:djrhedy píše:Jinak na závěr ligy slušná návštěva a celkově jsme se dostali na čtvrté místo v lize aspoň ohledně návštěv. To je paráda!![]()
A poslat doporučeně do ČT a jednou extra na Bosáka
JirkaXXL píše:Kozel píše:Nemyslím, že tak hráli speciálně jen proti nám.
Ne, to ne. V Edenu hráli proti Slavii za peníze od Plzně
Mambo píše:Ettiene píše:djrhedy píše:Jinak na závěr ligy slušná návštěva a celkově jsme se dostali na čtvrté místo v lize aspoň ohledně návštěv. To je paráda!![]()
A poslat doporučeně do ČT a jednou extra na Bosáka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník