Addax píše:24. kolo, sobota 24.10. v 18:15 (ČT4)
Nandejme jim to a ukažme, kdo je letos v lize pánem!

SEKTOR15 píše:Chci abychom poráželi každého soupeře. Ale v případě Boleslavi bych si přál abysme soupeře ještě zesměšnili. Rád bych se jednou podíval na naší jasnou výhru třeba 4:0 nad těma boleslavskejma skunkama!! Yebat Boleslav!!!
rad bych vydel jejich popravu

ted to zase budem vyžírat
má pořád v Tepličkách, je na ně pyšný a vypadá to super. Přijede se podívat.Addax píše:Mám vás všechny pozdravovat od Martina Fenina, žemá pořád v Tepličkách, je na ně pyšný a vypadá to super. Přijede se podívat.
JTB píše:Dost siláckých výkřiků, ty ještě nikdy nic nevyhrály. Spíš si dovolím upozornit na zajímavou situaci, vezměte si k ruce ligovou tabulku a zrekapitulujte si dosavadní výsledky TP. První Teplice, druhý Jablonec - s tím jsme ještě nehráli, 3.-6. Sparta, Slavia, Ostrava a Plzeň - jediné týmy, s nimiž jsme plichtili. Se všemi slabšími zatím vyhráváme. Tak snad že by to platilo i o Bolce?

. Budějky vzali Spartě bodíky... dneska Plzeň pomohla. Ufff... Bydlím bydlím 30 km Plzně a zítra vařím celé firmě kafe.. a rád
. Tak se držme: pohromadě... při zemi ... v optimismu ... ve víře... !!!!
)JTB píše:JXXL: nerozumíme si, já to vidím jako pádný důvod k výhře, ne k plichtě.
Zatím je tabulka nádherně strukturovaná:
dva nejsilnější soupeři- S+S: plichta doma
PLZ, OVA: plichta venku
zbytek od 7. místa dolů: výhra

JTB píše:Kydy: když ono je to ošidné. Plzeň ukázala, že patří vysoko, má hodně silný kádr a už i dobře vedený, Vrba tomu dal moc pěknou tvář, do určité míry podobnou Teplicím. Kdyby nás místo Jablonce honili právě Plzeňáci, ani bych se nedivil.
Až čas ukáže, jestli je ten výsledek pro nás skutečně dobrý. Třeba jo, třeba taky vůbec ne a ideální by byla plichta. Kdo ví... Každopádně - když zvládneme i ten zdánlivě snadný, ale v reálu pěkně těžký zápas s Bolkou, bude to už s naším únikem na čele hodně vážné...![]()
(škoda, že tu není žádný modlící smajl)

jinak i když je to v TV tak doufám že přijde dost lidí !!! Však parádní výkon v Příbrami a vůbec od začátku sezóny !!! (respektive až po Hapoelu no) Takže ahojte všichni na stadioně !!! A
FANDIIIT 

jardatep píše:Pánové nejedete v sobotu někdo z Prahy,tak kolem 15. 16.hodiny na Teplice,jsem v práci a bez součinosti s některým z vás mi uteče další zápas ,což by mne mrzelo.Díky

a že dosavadní výsledky nejsou jen náhoda jedné série... na sobotu se těším a lidi přijdte !!!!!!!!!!!!! jen škoda,že jsme opět v TV,potom i s Jabloncem a počítám,že i s Plzní poslední kolo to bude v Tv,ale hlavně,že to není v pondělí,tak aspon žádné výmluvy,že se to kvůli práci nestíhá apod.
FK Teplice jedééééééém....po 10ti letech by to bylo fantastické a určitě bysme si "to" (nechci to stále zakřiknout) zasloužili
myslím,že jsme jediný s TOP klubů kdo titul ještě nemá
...William píše:myslím,že jsme jediný s TOP klubů kdo titul ještě nemá...
Addax píše:jardatep píše:Pánové nejedete v sobotu někdo z Prahy,tak kolem 15. 16.hodiny na Teplice,jsem v práci a bez součinosti s některým z vás mi uteče další zápas ,což by mne mrzelo.Díky
V 16:15 je odjezd z metra Pražského povstání.

FK Teplice
Jen málo vět. Jsem nadšený z toho co podáváme. Sice jsem fanoušek fanatik, ale ne pokaždý se dostanu na domácí zápas (snažim se co můžu) a když to nejde tak aspoň sleduju př.přenos na FOTBALZIVE.CZ a podporuju na Chatu . Přeju si aby na tento zápas přišlo co nejvíce lidí, ale nedoufám v to. Bouly nemám v Lásce, ale je to soupeř, kterému máme co vracet můj tip je 1:0 a kdyby jich tam padlo klidně i o 2-3víc tak bych byl moc rád. Velmi mě těší, že se zápas hraje v sobotu, ty neděle mi fakt neseděly
a proto příjdu i s pakárnou a budem fandit
ať celá liga čumí jak Teplice a Tepličtí fanoušči umí 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník