Uživatelé se zavazují, že budou dodržovat právo ostatních na svobodu projevu a vlastní názor. Výměna různých názorů je vítána, ovšem uživatelé se zavazují, že svůj názor nebudou zastánci jiného názoru nutit násilnou formou, účelově a irelevantně znevažovat názory jiných či jiné uživatele.
JirkaXXL píše:Vymyslel jsem náhradu za oblíbenou tipovačku, která se přesunula k mému velkému zklamání na web fanklubu. Dobrou zprávou je, že přinejmenším na vítěze čeká věcná cena. V týdnu podepisuji smlouvy se sponzory. Nečekejte auto nebo zájezd, ale hrát bude o co. Nanečisto můžeme začít od třetího kola, soutěžně od čtvrtého kola. Podrobnosti a ceny přidám v týdnu, jakmile bude vše černé na bílém podepsané, abych se neblamoval.
JirkaXXL píše:JirkaXXL píše:Vymyslel jsem náhradu za oblíbenou tipovačku, která se přesunula k mému velkému zklamání na web fanklubu. Dobrou zprávou je, že přinejmenším na vítěze čeká věcná cena. V týdnu podepisuji smlouvy se sponzory. Nečekejte auto nebo zájezd, ale hrát bude o co. Nanečisto můžeme začít od třetího kola, soutěžně od čtvrtého kola. Podrobnosti a ceny přidám v týdnu, jakmile bude vše černé na bílém podepsané, abych se neblamoval.
Tak černé na bílém je, že začneme s jarní částí. Dva ze tří sponzorů přišli s myšlenkou, že nebude dobré podobnou soutěž rozjíždět v již aktivní části ročníku. Nulová odezva na mé echo je v tom jen utvrdila.
Chtějí, aby se ze zdejších do soutěže za rovných podmínek zapojilo co nejvíce lidí, takže přes zimu mám za úkol soutěži zde udělat promo, aby se s prvním jarním kolem mohlo začít. Jde o to, že mi známí ze tří firem víceméně dělají malou službičku, takže chtějí zviditelnění svých značek zde maximalizovat alespoň v rámci možností tohoto skromného fóra
JirkaXXL píše:Vymyslel jsem náhradu za oblíbenou tipovačku, která se přesunula k mému velkému zklamání na web fanklubu. Dobrou zprávou je, že přinejmenším na vítěze čeká věcná cena. V týdnu podepisuji smlouvy se sponzory.
Addax píše:JirkaXXL píše:Vymyslel jsem náhradu za oblíbenou tipovačku, která se přesunula k mému velkému zklamání na web fanklubu. Dobrou zprávou je, že přinejmenším na vítěze čeká věcná cena. V týdnu podepisuji smlouvy se sponzory.
Jirko, to už je holt život. Ty jsi tu se Skláři dobře zajetý, k čemuž snad přispěla v minulosti i moje Tipovačka. Náš fanklubácký web s fórem jako jeho odnoží potřeboval prozměnu do rozjezdu několik nakopnutí, aby se udržel při životě. Jedním z nich byl přesun tipovačky.
A jak se tak dívám, při těch nových smlouvách se sponzory, i pro Tebe je to nakonec přínosem.
NIN píše:Ja zasadne pres foun ;)
MikeyM píše:Mobil - WP - přijde mi to pomalejší než některá jiná fora, jinak bez problémů.
Addax píše:Sekce "Otázky a odpovědi" (odpovídá Martin Kovařík, tiskový mluvčí FK Teplice):
nestálo by za to, udělat tuto sekci off line stylem otázka odpověď a nic víc, bez možnosti diskuse? Jde mi o ideu, když člověk navštíví (rozklikne) tuto sekci, očekává otázky a odpovědi na ně. Ne diskusi o všem možném.
Jiná věc je, jak je projednána tato věc s Kovim, zda a jak často je ochoten Skláře navštěvovat a ještě ke všemu na otázky odpovídat.
boss__007 píše:Chtělo by to na foru už taky přejít na podzimní čas, jsem z toho celej zmatenej pak
Addax píše:boss__007 píše:Chtělo by to na foru už taky přejít na podzimní čas, jsem z toho celej zmatenej pak
Máš to ve své moci.
Přejdi pod přihlášením do Uživatelského panelu, tam do kolonky Nastavení a dole je: "Platí letní čas - Ano/Ne. Tak zaškrtni Ne a potvrď políčkem "Odeslat".
boss__007 píše:Addax píše:boss__007 píše:Chtělo by to na foru už taky přejít na podzimní čas, jsem z toho celej zmatenej pak
Máš to ve své moci.
Přejdi pod přihlášením do Uživatelského panelu, tam do kolonky Nastavení a dole je: "Platí letní čas - Ano/Ne. Tak zaškrtni Ne a potvrď políčkem "Odeslat".
Děkuji moc za radu, netušil jsem, že je chyba mezi židlí a monitorem![]()
Addax píše:boss__007 píše:Addax píše:boss__007 píše:Chtělo by to na foru už taky přejít na podzimní čas, jsem z toho celej zmatenej pak
Máš to ve své moci.
Děkuji moc za radu, netušil jsem, že je chyba mezi židlí a monitorem![]()
nz. Jediný problém je v tom, že nepřihlášený vidí letní čas pořád. On ho má totiž tady Jirka nastavený jako základní. Akorát že registrovaný-přihlášený to může každý půlrok překlikávat...
kolostuj píše:Jak zruším registraci na zdejším foru?
Addax píše:Jirko, 116 let. První utkání teplického klubu bylo v roce 1899.
JirkaXXL píše:Addax píše:Jirko, 116 let. První utkání teplického klubu bylo v roce 1899.
Určitě? U všech souvisejících akcí se píše, že 115 let, tak nevím. Je to opakovaně i na klubovém webu jako třeba tady: http://www.fkteplice.cz/A-tym/zpravy/22 ... stava.html
Tak nevím
JirkaXXL píše:Addax píše:Jirko, 116 let. První utkání teplického klubu bylo v roce 1899.
Určitě? U všech souvisejících akcí se píše, že 115 let, tak nevím. Je to opakovaně i na klubovém webu jako třeba tady: http://www.fkteplice.cz/A-tym/zpravy/22 ... stava.html
Tak nevím
hans85 píše:Logo je to pěkný jen kdyby to nepřekáželo. Možná by to chtělo občas použít hlavu a buď ho zmenši t a nebo umístit jinam.
Addax píše:hans85 píše:Logo je to pěkný jen kdyby to nepřekáželo. Možná by to chtělo občas použít hlavu a buď ho zmenši t a nebo umístit jinam.
Mně velikost, ani umístění loga nevadí, líbí se mi taky. Jediné, co mu schází, je křížek pro momentální odstranění. Protože jsou případy, kdy opravdu překáží, např. při vkládání smajlíků do příspěvku.
Kozel píše:Addax píše:hans85 píše:Logo je to pěkný jen kdyby to nepřekáželo. Možná by to chtělo občas použít hlavu a buď ho zmenši t a nebo umístit jinam.
Mně velikost, ani umístění loga nevadí, líbí se mi taky. Jediné, co mu schází, je křížek pro momentální odstranění. Protože jsou případy, kdy opravdu překáží, např. při vkládání smajlíků do příspěvku.
???
U mě dobrý, asi je to v nastavení.
Kozel píše:Mě teda tahá za vlasy ta tapeta s míčovým kouzelníkem, to ať je tam radši tráva nebo panorama stadionu.
JirkaXXL píše:Kozel píše:Mě teda tahá za vlasy ta tapeta s míčovým kouzelníkem, to ať je tam radši tráva nebo panorama stadionu.
Hmm, taky se mi to moc nezdá. V mých představách to vypadalo lépe.![]()
Zkrátka grafik nejsem ani náhodou. Něco s tím provedu.
Mali píše:Tak ono by to Jirko chtělo hlavně předělat úvodní fotku. Koukat na trenéra Sparty není žádný TERNO
Addax píše:Mali píše:Tak ono by to Jirko chtělo hlavně předělat úvodní fotku. Koukat na trenéra Sparty není žádný TERNO
Já tam mám už asi 3 dny nápis Skláři.cz s míčem a na podkladu je tráva. A Ty dnes píšeš, že je tam sparťanský trenér. Není to taky jiným prohlížečem?
Mali píše:Addax píše:Mali píše:Tak ono by to Jirko chtělo hlavně předělat úvodní fotku. Koukat na trenéra Sparty není žádný TERNO
Já tam mám už asi 3 dny nápis Skláři.cz s míčem a na podkladu je tráva. A Ty dnes píšeš, že je tam sparťanský trenér. Není to taky jiným prohlížečem?
Nevím mám Chrome a Safari a u obou tam je stará fotka.
redkaf píše:Mali píše:Addax píše:Mali píše:Tak ono by to Jirko chtělo hlavně předělat úvodní fotku. Koukat na trenéra Sparty není žádný TERNO
Nevím mám Chrome a Safari a u obou tam je stará fotka.
Najet na fotku, kliknout pravým a dát načíst znovu :)
boss__007 píše:Nešel by ten "banner" se 70 lety klubu dát slušně řečeno do pryč a nebo aspoň, když už ho jednou vypnu, aby mi po rozkliknutí tématu či přejetí na další stránku v nějakém chlívku nevyjel znovu?
JirkaXXL píše:boss__007 píše:Nešel by ten "banner" se 70 lety klubu dát slušně řečeno do pryč a nebo aspoň, když už ho jednou vypnu, aby mi po rozkliknutí tématu či přejetí na další stránku v nějakém chlívku nevyjel znovu?
Většina lidí tady má rozlišení resp. šířku okna prohlížeče 1440 pixelů a víc, kde se banner zobrazuje vedle obsahu fóra, takže jsem nad dočasným bannerem zase tolik nepřemýšlel.
Zapamatování skrytí by samozřejmě šlo, ale udělal jsem něco „čistšího“ než jsou hrátky s cookies: kdyby teď šířka okna prohlížeče nestačila na zobrazení banneru vedle obsahu fóra (banner by se zobrazil přes něj), tak se automaticky banner skryje, respektive vůbec se nezobrazí.
A komu se to ještě pořád nelíbí, může klidně použít AdBlock, uBlock anebo jiné ze záplavy rozšíření a doplňků pro uživatelem volitelné blokování obsahu. Dokud tu není placená inzerce, tak mi to nevadí.
boss__007 píše:JirkaXXL píše:boss__007 píše:Nešel by ten "banner" se 70 lety klubu dát slušně řečeno do pryč a nebo aspoň, když už ho jednou vypnu, aby mi po rozkliknutí tématu či přejetí na další stránku v nějakém chlívku nevyjel znovu?
Většina lidí tady má rozlišení resp. šířku okna prohlížeče 1440 pixelů a víc, kde se banner zobrazuje vedle obsahu fóra, takže jsem nad dočasným bannerem zase tolik nepřemýšlel.
Zapamatování skrytí by samozřejmě šlo, ale udělal jsem něco „čistšího“ než jsou hrátky s cookies: kdyby teď šířka okna prohlížeče nestačila na zobrazení banneru vedle obsahu fóra (banner by se zobrazil přes něj), tak se automaticky banner skryje, respektive vůbec se nezobrazí.
A komu se to ještě pořád nelíbí, může klidně použít AdBlock, uBlock anebo jiné ze záplavy rozšíření a doplňků pro uživatelem volitelné blokování obsahu. Dokud tu není placená inzerce, tak mi to nevadí.
Na noteboocích má většina lidí rozlišení ještě dneska 1 366×768 bodů,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník